изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:59 EEST
ОСНОВНИЯТ ПРИОРИТЕТ ЗА МЕН Е ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК    
Политика Това каза пред препълнената зала на читалището в Тервел кандидатът за кмет на общината Мариана Пасева, издигната от коалиция „За нов Тервел”




Кандидатът за кмет на община Тервел Мариана Пасева, издигната от местна коалиция „За нов Тервел” декларира пред пълната зала на читалището в добруджанския град, че нейн приоритет ще са обикновените хора. „Нека всеки един се почувства човек. Имаме в общината социални проблеми, но те могат да бъдат решени с общи усилия. Сред основните задачи, върху които ще работя са здравеопазването и образованието. Смятам, че пир едно разумно целесъобразно разходване на публичния ресурс към всяко населено място, проблемите могат да се решат. Да спрем да чакаме неволята и да я викаме. Да спрем да чакаме големите инвеститори, защото инвеститорите в тази община сме самите ние. Обръщам се към всички вас и искам огромен кредит на доверие” – обърна се към своите съграждани Пасева и благодари за подкрепата на партиите, които застават зад нея – ДПС, НДСВ и земеделски съюз „Александър Стамболийски”. Жителите на общината се бяха събрали в съботния ден в читалището, където гости бяха лидерът на ДПС Лютви Местан, депутатът от Добрич на ДПС и зам.-председател на партията Рушен Риза, евродепутатът Филиз Хюсменова, областният лидер – д-р Ердинч Хаджиев, областният координатор на НДСВ д-р Георги Желев и колегата му от земеделски съюз „Ал. Стамболийски” Даниел Николов, Бюрхан Абазов, Велислава Кръстева, Нигяр Саклим, Христо Атанасов.



Пред тервелчани от сцената Местан заяви: „В Тервел започва нещо ново. Онова, което правят тук колегите ми от НДСВ, Земеделски съюз "Ал. Стамболийски" и ДПС задават един нов модел в национален план. Тук се ражда един нов политически продукт, който има не само местна, но и национална стойност" - каза още лидерът на ДПС и добави, че формулата, с която Пасева се явява на местния вот задава оптимистичната теория на страната - България не на разединението, а на единството. Тук Местан бе прекъснат от бурни аплодисменти и цялата зала скандира „Единство”. Пред тервелчани лидерът на ДПС заяви, че независимо от фактка, че на последните избори ДПС е била първа политическа сила, няма да са политически егоисти. "На политическия опонент, който опитва да ни дели, няма да обърна внимание. Той е от миналото, а Марияна Пасева е бъдещето. На агресията ще отговорим с доброта, на камъните - с цветя, на омразата - с любов" - каза още Местан и добави: „Поемам мъжки политически ангажимент, че Мариана Пасева като кмет ще бъде кмет на всички тервелчани и няма да ги дели. Тя няма да е кмет на ДПС, НДСВ, нито на Земеделския съюз”. От сцената още Местан обяви, че дава мъжка дума, веднага след изборите, които според него Пасева, ще спечели, да подкрепи ансамбъл „Калинка Вълчева”, които дадоха старт на мероприятието със свои изпълнения.


 


Сходни връзки

ОСНОВНИЯТ ПРИОРИТЕТ ЗА МЕН Е ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди