изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:10 EET
Мистерия: НЛО пуска тайнствени нишки над България!    
Любопитно Загадъчни влакна, наречени "ангелски коси", изхвърлят извънземни кораби над България. Тези странни нишки озадачават учени и уфолози, като са засичани на няколко места по света, включително и у нас. Появата на "ангелските коси" се свързва с извънземни цивилизации, пише "България днес".

Един от най-известните уфолози в България Ценко Симеонов няколко пъти е попаднал на тях и в страната ни. Първият му допир е бил в близост до храма "Св.Димитър", който се извисява на 400 метра над Асеновград.

"През 2005 г. попаднах за първи път на така наречените ангелски коси. Видях ги върху едни скали, стояха като паяжина. Първоначално не знаех за какво става въпрос. Докоснах ги и те се стопиха. Когато се прибрах, започнах да чета и да търся на какво съм попаднал и тогава разбрах", разказа пред вестника Симеонов.

След няколко години затишие през 2008 г. уфологът отново ги вижда, този път в Родопите. Покрай обичайните му разходки в светата местност Кръстова гора се отбивал до най-високото село у нас - Манастир. Небесните паяжини били засипали част от голяма поляна над селото. Обяснението на изследователя за тайнствените нишки е, че те изпадат от двигателите на различни летателни кораби при повреда. По думите му не всички отделят това вещество, а само по-старите модели. Поради невъзможността да бъдат докоснати от човешка ръка част от състава им остава неразгадан.

Това, което експертите са успели да установят като съдържание до момента е бор, силиций, калций и магнезий.

"Някои вещества не могат да бъдат идентифицирани. Имат много повишена радиоактивност, но не бих казал, че са опасни. При досег с тях се усеща лека сънливост, но до там", обясни той. На цвят "ангелските коси" обикновено са бели, но има информация и за синкави такива. Самият Ценко Симеонов досега не е попадал на тези от втория вид. Оказва се обаче, че да намериш ангелски коси с времето става все по-трудно.

"Техните машини еволюират и излизат по-нови модели, които не отделят тези влакна. Последно попаднах на тях преди три години, сподели уфологът. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Мистерия: НЛО пуска тайнствени нишки над България! | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Мистерия: НЛО пуска тайнствени нишки над България!
Автор: Anonymous да 2015-10-13 @ 14:52 EEST
Аз,мои близки  и доста наши познати за първи път видяхме този тип "паяжини" 1968г. или 1969г. ,за които приятел на брат ми  каза,че се наричали "косите на ангела".Сега си мисля,че е нещо радиационно  идващо от космоса и "падащо"  върху земята и върху нас ,което е твърде  опасно (а може би и смъртоносно) за здравето не само на човека,но и на всички живи същества,включително и за растителния ни свят..
Мистерия: НЛО пуска тайнствени нишки над България!
Автор: Anonymous да 2015-10-13 @ 16:53 EEST
През детството ми, може преди 1965 г., трябва да го пише из вестниците, излизащо тогава, на два пъти се случи да виждаме дни наред в небето да се носят и да падат по земята огромно количество подобни или може би такива паяджини. Помня, че тогава ни обясняваха, че вятърът ги носи носи някъде от пустините.  Мисля, че бяха летни месеци. Учените най-вероятно могат да публикуват подробности. Това явление би трябвало да е изписано и някъде из дневниците на метеоролозите.


Мистерия: НЛО пуска тайнствени нишки над България!
Автор: Anonymous да 2016-10-16 @ 18:09 EEST
НАИСТИНА ПРЕДИ години  се  е  случвал  такъв  дъжд  от   лъскави  паяжини,  траещ  с часове  над   Добрич,   но си  мислехме   ,че са  от  някои  животинки...паяци?  но  никъде  не  беше   дадено  обяснение.....предимно  есен,  когато  почвахме  уч   година...



Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди