изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:38 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 13.10.2015    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 13.10.2015


На 12 октомври, около 10:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по път II-29 на около 50 метра преди входа на град Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Рено” с варненска регистрация при движение от град Варна посока град Добрич блъска движещата се по банкета И.И. (47 г.) от град Добрич. Вследствие на настъпилото ПТП пешеходката е отведена и настанена в МБАЛ Добрич  със диагноза счупен шиен прешлен и фактури на долен крайник, без опасност за живота. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2, 65 промила в издишания от водача въздух. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача е лишен от правоуправление на МПС. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУ МВР е задържан Т.Й. (58 г.) от град Варна. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 12 октомври, около 19:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Никола Петков” в град Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост губи контрол над МПС и се блъска в паркирания в дясно по поска на движението си лек автомобил „Рено” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,53 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Б.А. (46 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 12 октомври, около 09:45 часа е получено съобщение за извършена кражба на територията на с. Свети Никола, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 03:00 часа на 11 октомври до 09:30 часа на 12 октомври, неизвестен извършител е извършил кражба на пет броя медни проводници от междустълбия с обща дължина около 200 метра. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

 

На територията на ОД на МВР ДОБРИЧ няма регистрирани пожари.

 

13.10.2015 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 13.10.2015 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди