изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:45 EET
Ц. ЦВЕТАНОВ: ПОДКРЕПЕТЕ СИЛНИТЕ ОТБОРИ НА ГЕРБ    
Политика ГЕРБ винаги е зачитала мнението и интересите на своя основен работодател – българските граждани, заяви при срещите си в област Добрич председателят на предизборния щаб и зам.-лидер на партията

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов посети област Добрич, за да подкрепи силните отбори, издигнати от партията на изборите за местна власт на 25 октомври. Той бе придружаван от областния координатор и народен представител от ГЕРБ-Добрич Румен Иванов, депутата Живко Мартинов, от кандидати за кметове и общински съветници.



Пожелавам победа на кандидата на ГЕРБ за кмет на Балчик Красимир Михайлов, защото доверието, което той получи от най-голямата партия в България, е залог за успех и голяма отговорност към жителите на общината. Това заяви председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на разговорите си с жители на Балчик. Цветанов бе категоричен, че европейското развитие на Балчик може да бъде осъществено единствено чрез представителите на ГЕРБ в местната власт. „Убеден съм в това, защото Красимир Михайлов и общинските съветници от ГЕРБ ще управляват община Балчик така, както управлява стабилното правителство на Бойко Борисов - прозрачно, ефективно и в интерес на хората“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ. Той призова жителите на Балчик да гласуват. „На първо място това е Ваш граждански дълг. Гласувайте за силния отбор на ГЕРБ в Балчик, който ще даде шанс на общината за развитие след дълги години на застой“, призова жителите на Балчик Цветанов.
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Балчик Красимир Михайлов благодари за доверието, което му оказва ръководството на ГЕРБ, и подчерта, че го приема като голяма отговорност. „С общинските съветници от ГЕРБ ще развиваме Балчик. Уверен съм, че единствено чрез управлението на ГЕРБ Балчик ще има шанс да започне да се развива интензивно –заедно можем да усвояваме европейски средства, да привличаме инвестиции, да направим Балчик привлекателно място за работа и живот на младите хора“, заяви Михайлов.
„Крайно  време е да се приключи със задкулисието и общината да е отворена за гражданите, да работи в техен интерес“, каза в Каварна Цветан Цветанов. Той призова на 25-и октомври жителите на общината да направят отличния избор с номер 6 за едно по-добро бъдеще за Каварна. “На тези избори трябва да заложим на почтеността, на честния, на знаещия и на можещия. Смятам, че Веселин Влаев е доказал своята сърдечност и винаги се е раздавал, за да помага на хората“ - каза Цветанов, който пристигна в град Каварна, за да подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на общината Веселин Влаев. Цветанов подчерта, че победата на ГЕРБ ще даде промяната в Каварна и ще гарантира стабилното управление на местната власт”, заяви Цветан Цветанов.
В Шабла зам.-председателят на ГЕРБ обяви, че кандидатът на партията за кмет на общината Мариян Жечев е подкрепен лично от премира Бойко Борисов, когото той убеди, че програмата му за управление на Шабла, както и административния опит, който е натрупал като зам.-кмет на общината, наистина ще гарантират успешното развитие на Шабла. „Мариян Жечев е подкрепен и от цялата Парламентарна група на ГЕРБ. Затова Вие можете да бъде сигурни, че проектите, които община Шабла представя, независимо в каква сфера на Вашия живот са, и стига да бъдат подготвени компетентно, ще бъдат изяло подкрепяни както от ПГ на ГЕРБ, така и от правителството“, заяви пред жителите на Шабла Цветан Цветанов. Според зам.-председателят на ГЕРБ силата на партията е, че не дели кметовете на наши и ваши, нито общините на малки и големи. През новия програмен период за България са отделени не малко средства и именно хора като Мариан Жечев са залогът, че усилията ни ще успеят не само на централно ниво, но и благодарение на инициативността и уменията на местните власти“, подчерта той. Според него, перспективата за Шабла е развитие на туризма, на малкия и среден бизнес, а не на бетонираните крайбрежия.
„Много е важно да съумеете да се възползвате от европейските проекти, които дават голяма възможност на българските общини“, заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, който вчера откри свой информационен офис в Добрич.
„ГЕРБ винаги е зачитала мнението и интересите на своя основен работодател – българските граждани. Това заяви Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Генерал Тошево, пред които представи кандидата на ГЕРБ за кмет на община Генерал Тошево Ивайло Манушев, кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства в общината.  Цветанов подчерта, че е много тъжно, че една от най-големите и плодородни общини в България е останала с едва 11 000 души население, заради недалновидната политика на управлявалите я през прехода. „Ние искаме нещата да се върнат по местата си, трудолюбивите хора на Добруджа да живеят добре от своя труд, а техните деца да не напускат, а да намират своето поприще тук, в община Генерал Тошево. Ивайло Манушев е млад човек, но вече е натрупал богат опит, работил е като заместник-кмет по европейските проекти в община Генерал Тошево и след това е бил заместник-областен управител на Добрич. Убеден съм, че той ще допринесе за развитието на Генерал Тошево“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.
По-късно Цветан Цветанов посети село Стожер, където се срещна с жителите на селото пред кметството, ул. „Баладжа“. С него бяха Емил Радев, Светослав Димитров – кандидат за кмет на Добричка от ГЕРБ, Васил Божилов – кандидат за кмет на с. Стожер, Марин Хаджийски – кандидат за кмет на с. Стефаново, Ганчо Колев – кандидат за кмет на с. Дончево, Мариана Димитрова – кандидат за кмет на с. Батово, Галин Иванов – кандидат за кмет на с. Победа, Петранка Георгиева – кандидат за кмет на с. Смолница.
В Добрич бе открит Европейски информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев в офиса на ПП ГЕРБ-Добрич. След това в центъра на Добрич Цветан Цветанов представи пред гражданите на Добрич кандидатите на ГЕРБ за областта.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 


Сходни връзки

Ц. ЦВЕТАНОВ: ПОДКРЕПЕТЕ СИЛНИТЕ ОТБОРИ НА ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди