изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:47 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 13 ОКТОМВРИ


ОВЕН – Днес е важно да сте спокойни и да отдавате по-малко значение на дребните неща около вас. Така ще освободите енергия необходима за професионалното ви развитие и за личния ви живот.
ТЕЛЕЦ - Благоприятен ден за постигане на целите ви. Освободете се от всичко, което ви носи напрежение и се концентрирайте върху същественото.
БЛИЗНАЦИ - От вас днес струи ентусиазъм и увереност в собствените сили. Едва ли ще се намери нещо, с което да се заемете с което да не доведете до успешен край.
РАК - Работата ви днес ще е свързана с различни срещи и ангажименти, и от вас ще се изисква да бъдете готови по всяко време да реагирате адекватно на ситуацията.
ЛЪВ - Опирайки се на прагматичната си мисъл и находчиви действия ще стигнете по-близо до целта си. Наясно сте със себе си и няма нищо, което би могло да ви откаже от намеренията ви.
ДЕВА – Терзаете се от проблеми, които са от личен и емоционален характер. Ако преодолеете това си напрегнато състояние денят ви ще протече спокойно и ведро.
ВЕЗНИ - Умеете да се организирате и хубавото е, че разчитате предимно на себе си. Но, ако делата ви зависят и от други хора, не бързайте да изтъквате предимствата си, за да не ги настроите срещу себе си.
СКОРПИОН - Може би е необходимо да промените методите си на работа, особено, ако това се изисква от бизнес -партньорите ви.
СТРЕЛЕЦ - Днес едва ли ще ви е до работа и въпреки това ще трябва да се справите с доста неща. Бъдете спокойни - ще можете да разчитате на помощта на близки хора.
КОЗИРОГ – Някои от вас ги очакват сериозни изпитания. Бъдете готови да действате бързо и точно без да се съобразявате с мнението на околните.
ВОДОЛЕЙ - Овладейте вълненията си, независимо от причините, които са ги предизвикали. Запазете присъствие на духа и не предприемайте действия в състояние на афект.
РИБИ - Срещите ви днес ще подобрят самочувствието и настроението ви. Въпреки емоциите не изоставяйте работата си, защото имате добри шансове да приложите идеите си.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди