изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:22 EEST
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ: ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА Е СРЕД НАЙ-УСПЕШНИТЕ КМЕТОВЕ, ПОДКРЕПЕТЕ Я!    
ПолитикаУправлението на ГЕРБ е бъдещето и просперитета на Добрич, то води до видими резултати, посочи зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов

„Управлението на ГЕРБ е бъдещето и просперитета на Добрич. Управлението на ГЕРБ води до видими резултати във всяка една община в България и страната е част от обединена и силна Европа. Затова нека да бъдем силни и организирани на 25 октомври” – това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов при представянето на кандидатите на кмет и общински съветници от ГЕРБ в Добрич. Независимо от проливния дъжд, много добричлии бяха на площад „Свобода“, където бяха представени кандидатите на партията.



Ц. Цветанов подчерта, че кандидатът за кмет на Добрич от ПП ГЕРБ Детелина Николова се е доказала като един от успешните кметове в България. Неслучайно намира своето място в Националното сдружение на общините в България и е от хората, които генерират реалните политики в местната власт. „Това, което тя натрупа като кмет на община Добрич дава самочувствие на всички нови кандидати за кметове в общините, защото те ще могат да черпят от нейния опит“, призова жителите на Добрич Цветанов.
Той посочи, че предстоят важни избори, които трябва да утвърдят устойчивото развитие на община Добрич, а в общините, където липсват видими резултати да има промяна. „Това може да стане само и единствено когато сме мобилизирани, всички сме много отговорни и всеки един от нас ще изпълни своя активен граждански  да бъде сред хората и да говори с тях лице в лице. Силата на ГЕРБ е, че прави своята кампания лице в лице. Силата на ПП ГЕРБ е, че искаме да направим общините достъпни за всички граждани, жители на общините. Искаме да направим достъпна общината и за съответните бизнеснамерения в много общини в страната”, каза още зам.-председателят на ПП ГЕРБ.



Той подчерта, че 25 октомври важният ден за развитието на България, за видимите резултати, които България постига в местната власт. И призова добричлии да подкрепят Детелина Николова и нейния силен екип с номер четири в бюлетината, за да се затвърди развитието на община Добрич.
„Направихме много заедно. Резултатите са видими и никой не може да ги отрече. Но, ни чака  още по-упорита работа, защото  трябва да съхраним направеното и да продължим да реализираме идеите си за развитието на Добрич. Гордея се, че мога да застана пред вас с открито лице и отново да ви поискам доверието”, каза Детелина Николова. Тя посочи, че годините, през които е кмет на Община Добрич са гаранцията, че ще продължи заедно с колегите, с екипа, да работи за развитието и за доброто бъдеще на Добрич. „Затова на 25-и октомври бъдете активни и гласувайте за кандидатите за кмет и общински съветници на ПП ГЕРБ  в Добрич с бюлетина №4. Благодарим ви за доверието и за подкрепата!”, заяви Детелина Николова.
По-рано, с водосвет, отслужен от архиерейския наместник иконом Иван Дойчев, в Добрич бе открит  Европейски информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев. Присъстваха зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов, народните представители Румен Иванов и Живко Мартинов, кандидатите за кметове от ГЕРБ за общините в областта, както и кандидати за общински съветници.
„За мен е огромна радост и чест да открия този информационен център точно тук – в Добрич, защото смятам, че градът е пример за това как може да се прилага европейската солидарност на практика”, каза Емил Радев. Той подчерта, че Детелина Николова е давана за пример как се усвояват европейски средства. Той увери, че новият офис винаги ще е отворен за кметовете на ГЕРБ и техните екипи. „На добър час на изборите и в създаването на по-добри условия – европейски, както като начин на живеене, така и като доходи, на гражданите на общините в област Добрич”, пожела той.
Цветан Цветанов посочи, че винаги е давал за пример Детелина Николова, като един от успешните кметове, но и като човек, който винаги милее за Добруджа и никога не забрави за това, което трябва да прави. „Това доверие, което има в нея и този облик, който се даде на Добрич заслужава всички ние да я подкрепим и няма смисъл да си губим времето за втори тур, а да спечели на първи тур”, призова Цветан Цветанов. Той допълни, че стабилното правителство на Бойко Борисов ще даде допълнителна тежест на всеки един успешен кмет, на всяка успешна администрация, а Добрич има такава.
Детелина Николова заяви, че за да бъдат постигнати видими резултати трябват общи усилия, така че жителите на Добрич да виждат резултатите както от работата на правителството и на местната администрация, така и от своите лични усилия.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 


Сходни връзки

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ: ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА Е СРЕД НАЙ-УСПЕШНИТЕ КМЕТОВЕ, ПОДКРЕПЕТЕ Я! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди