изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:08 EEST
ЦЕНТРАЛНИ ВЕДОМСТВА И ОБЛАСТНАТА УПРАВА В ДОБРИЧ ТЪРСЯТ 15 МЛАДЕЖИ ЗА СТАРТ НА КАРИЕРАТА    
НовиниПродължава набирането на кандидати с висше образование за работа в централните ведомства, областните и общински администрации в цялата страна по програма „Старт на кариерата”, съобщават от дирекция „Бюро по труда“. За региона, обслужван от ДБТ-Добрич са заявени 15  работни места в публичната администрация по Програма „Старт на кариерата” за младежи с висше образование.

Местата са за централни ведомства с офиси в гр. Добрич, за общините Добрич град и Балчик и за Областна администрация  гр. Добрич. От Националния осигурителен институт са обявили пет свободни места, от дирекция „Социално подпомагане“ – 1 място, Териториалното статистическо бюро – 1, дирекция „Инспекция по труда“ – 1 и областна дирекция „Земеделие“ за общинска служба Крушари – 1 място.
В Областна администрация Добрич работните места са 2 - за млади висшисти, завършили Публична администрация, Държавно управление, Информационни технологии, Компютърни системи и мрежи, Журналистика, Връзки с обществеността, Икономика. В Община град Добрич се търсят 2 специалисти, завършили Публична администрация, Администрация и управление, Обществен ред и местно самоуправление, Административен капацитет.
Две са работните места за Община Балчик, изискващи специалностите  Икономика, Европеистика, Международни отношения, Общо инженерство, Информатика и информационни технологии.
Кандидатите за участие в Програма „Старт на кариерата” трябва да са младежи до 29 ненавършени години, да притежават висше образование и специалност, съответстваща на посочената от работодателя, да са регистрирани в Дирекциите „Бюро по труда”, да не притежават трудов стаж по придобитата от висшето образование специалност.
Всеки младеж може да кандидатства едновременно за три работни места, но само за две работни места при един работодател по програмата. Може да се кандидатстват за работни места в цялата страна, като се подава се 1 комплект документи лично. Срокът за подаване на документи е 23 октомври. НДТ


 


Сходни връзки

ЦЕНТРАЛНИ ВЕДОМСТВА И ОБЛАСТНАТА УПРАВА В ДОБРИЧ ТЪРСЯТ 15 МЛАДЕЖИ ЗА СТАРТ НА КАРИЕРАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди