изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:28 EEST
БЕГАЧИТЕ СЕ СЪБИРАТ В ЛУКОВИТ И ДРЯНОВО    
СпортДве от традиционните състезания в календара на Българска федерация лека атлетика шосеен пробег „Кольо Фичето“ и кроскънтри „Луковитки моми“ ще срещнат стотици бегачи от цялата страна на 16 и 17 октомври (петък и събота).

46-ото издание на шосеен пробег „Кольо Фичето“ ще започне със стартове на 200, 300 и 400 м за децата от Дряново. След това на дистанции от 1.2 км до 2.4 км ще се състезават момичета, момчета, девойки и юноши, а накрая има стартове на 400 м за мъже и жени.
Очакват се над 200 участника да бягат около общината на града, където е трасето на състезанието.
В 25-ото издание на кроскънтри състезанието „Луковитски моми“ също са предвидени всички възрастови групи. Надпреварата започва с бягане на 100 м за 6-7 годишни деца на „Градския стадион“ по програмата „Мтел – атлетика за младежи“. Следват стартове за по-големите деца на 600 м.
При картотекираните състезатели на класическото трасе за крос са записани едни от най-добрите състезатели в бяганията на средни и дълги разстояния в България – Митко Ценов, Йоло Николов, Милица Мирчева, Моника Георгиева, Добринка Шаламанова, Лиляна Георгиева, Наталия Иванова, Диляна Минкина, Спасимир Делибашев, както и гости от Сърбия и кениецът трениращ в България Пол Коеч.
В предварителните стартови списъци за „Луковитски моми“ са записани над 300 участника.


 


Сходни връзки

БЕГАЧИТЕ СЕ СЪБИРАТ В ЛУКОВИТ И ДРЯНОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди