изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:08 EEST
ШВЕДСКА ТРОЙКА ПО... КАНАДСКИ, ПОЧТИ КАТО ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ(ВИДЕО)    
По света Двама омъжени мъже разкриха, че са се развели само година след сватбата си, за да може семейната двойка да стане тройка. Адам Грант и Шейн Куран от Нова Скотия си казали „да”един на друг през 2011 година, след като се срещали над две години. Но когато двамата срещнали Себастиян Тран в нощен клуб през септември 2012 година, те веднага се харесали и решили да сложат край на бара си, за да може да продължат съвместния си живот като семейна тройка.

И тримата, които работят в сферата на медицината, сега живеят заедно и се надяват да започнат семейство с помощта на сестрите на Себ и Шейн, които трябва да изиграят ролята на сурогатни майки и донори на яйцеклетки.

Независимо от това, че бракът между трима души в Канада е незаконен, триото споделя, че са говорили с адвокати, които са им казали, че могат да изготвят необходимите документи, удостоверяващи, че и тримата са по еднакъв начин „равни и ангажирани един към друг в очите на закона”.

Преди да се съберат нито един от мъжете не е имал полигамна връзка. 29-Шейн, който учи медицинска администрация, казва: „Ние сме по-щастливи от всякога. Тримата сме по-добри благодарение един на друг”. 27-годишният Адам, който учи за медицински брат, добавя: „Не искахме Себастиян да е изключен и да се чувства като третото колело в нашата връзка. Затова аз и Шейн решихме да се разведем, за да може да подновим обетите си между трима ни”.

Семейната тройка се надява да има три деца с помощта на сестрите на Шейн, които ще бъдат сурогатни майки, и сестрата на Себ, която трябва да дари яйцеклетките.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

ШВЕДСКА ТРОЙКА ПО... КАНАДСКИ, ПОЧТИ КАТО ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ(ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди