изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:11 EEST
Барети щурмуваха жилище на варненска брокерка    
Ред и сигурност Антимафиоти щурмуваха апартамента на скандално известната брокерка Веселина Спасова, съобщава Topnovini.bg. Акцията е реализирана в жилищен блок на ул. "Царевец” във Варна, където Спасова живее открай време. Същата нашумя миналата година като лидер на организирана престъпна група за имотни измами.

я бе арестувана при спецакция на ДАНС заедно с кмета на варненския район "Младост” Христо Христов. Двамата са обвиняеми по досъдебно производство на Специализираната прокуратура в София, процесуално-следствените действия по което все още не са приключили.

Живеещи в района разказаха, че полицейско присъствие там е имало по-рано днес, но никой няма обяснение на какво се дължи това. Входът, в който се намира жилището на Веселина Спасова, е заключен. Никой от апартамента не отговаря на позвъняванията по домофонната уредба.

Източници от Специализираната прокуратура потвърдиха пред Topnovini.bg, че брокерката е задържана за срок до 24 часа и отведена принудително на разпит в централата на МВР-Варна. Към момента няма потвърждение дали акцията е свързана с досъдебното производство за имотните измами, но не е изключено да е по друга линия. В рамките на същата спецоперация, освен Спасова, в различни точки на града днес са арестувани още четирима души. Сред тях със сигурност не е кандидатът за кмет на район "Младост" Христо Христов, установи репортерска проверка. http://nakratko.bg

 


Сходни връзки

Барети щурмуваха жилище на варненска брокерка | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Барети щурмуваха жилище на варненска брокерка
Автор: Anonymous да 2015-10-21 @ 00:03 EEST
Тя тази май и в Добрич се подвизава и не само в сферата за имоти,ами май и в медицинската сфера...
Барети щурмуваха жилище на варненска брокерка
Автор: Admin да 2015-10-21 @ 12:43 EEST
Може би имате предвид това:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4322822


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди