изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:14 EEST
Сашка отнесе присъда за секс фантазии с ченге    
Ред и сигурност Сцените на ревност и упражняваното насилие спрямо нея от страна мъжа й я мотивирали да подаде жалба срещу него в полицията. Ядосана, че органите на реда не направили нищо, Сашка решила да наклевети полицая, че я натискал на секс.

Врачанският окръжен съд потвърди присъдата на жена от село Камено поле, замесила полицейски служител в секс скандал. Сашка М. беше призната за виновна от Районния съд в града, който й наложи 1 година условно наказание, а преди дни присъдата беше потвърдена окончателно и от окръжните магистрати. Жената трябва да плати и 2000 лв. обезщетение на полицая за срама, който преживял от лъжите по негов адрес, съобщава "Конкурент".Интригата се заформила в края на февруари когато Сашка цъфнала в районното управление в Роман и заявила, че ще подава жалба срещу униформен служител, който блудствал с нея. По време на разпита тя разказала, че през лятото на 2011 г. кварталният полицай в Камено поле я натискал на секс в кметството. Обяснила, че я накарал да му достави удоволствие с орална любов. Сашка казала, че имало и втори случай през март 2012 г. когато полицаят пак блудствал с нея в сградата на районното управление.

От полицията започнали проверка по сигнала, но се оказало, че няма и капка истина в историята и срещу Сашка било образувано дело за клевета. Наложената й условна присъда е 1 година лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок. Съдът постанови тя да плати и 2000 лв. обезщетение на полицейския служител за причиненото му унижение от скандала. Пред окръжните магистрати тя обжалвала наказанието си и молела да бъде призната за невинна, но ударила на камък. По делото било изяснено, че Сашка и съпругът й се славели със скандалите си. Стигало се до побоища и ограничителни заповеди. Мъжът й бил много ревнив. Преди време решил, че жена му има връзка с човек от селото, с когото лежал по затворите. Докато били зад решетките мъжът на Сашка тормозел съселянина си, вбесен от мисълта, че са делили една жена. Сцените на ревност и упражняваното насилие спрямо нея от страна мъжа й я мотивирали да подаде жалба срещу него в полицията. Ядосана, че органите на реда не направили нищо, Сашка решила да наклевети полицая, че я натискал на секс. За да се потвърди тезата била назначена и експертиза. Лекарие обаче са категорични, че подсъдимата действа инстинктивно и първосигнално под въздействието на страх. Склонна е да лъже, да пресъздава измислени от нея факти. На втора инстанция бе изяснено и друго твърдение на Сашка - че имало хора, които са станали свидетели на гаврите с нея в кметството.

„С категоричност е отхвърлена възможността действията да са станали достояние на други хора, надничали през прозореца на кабинета, поради невъзможност, защото този прозорец не е в посока на други помещения от сградата или на други обществени сгради откъдето да има видимост“, категорични са магистратите. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Сашка отнесе присъда за секс фантазии с ченге | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди