изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:40 EEST
ЩЕ РАБОТЯ УСИЛЕНО ЗА ВИСШЕ АГРАРНО УЧИЛИЩЕ В ДОБРИЧ    
Интервюта Даниел Петков е кандидат за общински съветник от листата на БСП в гр. Добрич. На 37 г. Роден в гр.Добрич.Семеен с едно дете. Завършва висшето си образование в Аграрен университет - Пловдив със специалност „Растителна защита“ и Юридически факултет на Великотърновски Университет „Св. Св. Кирил и Методий“ със специалност „Право“. Получил допълнителна квалификация в Националенполитически институт „Димитър Благоев“. Професионалния си опит развива в сферата на земеделието. Зам.- областен управител на област Добрич през 2013-2014 г. Зам.- председател на Младежко обединение в БСП на област Добрич.В момента работи като юрисконсулт в частна фирма. Номерът на бюлетината на БСП е 14.

 -          Какъв е вашия основен ангажимент към гражданите на Добрич?

-          Всички 14 приоритета, които сме изложили в политическата си платформа, са от изключителна важност, но аз ще обърна особенно внимание на един от тях.

Смятам, че най-големият проблем на Добрич е свързан с липсата на млади хора. С това, че ние, като община, няма какво да предложим, за да ги задържим в нашия град. В тази възка ще спомена инициативата на БСП, която предприехме още през 2013 година, а именно - откриването на висше аграрно училище на територията на областния град.  Имах възможност да работя усилено по реализирането на тази инициатива и мисля, че за краткото време,  в което изпълнявах длъжността зам.-областен управител на област Добрич постигнахме много. Осигурихме сграден фонд, направихме всички необходими срещи с цел реализацията на проекта.  Това са крачки за развитието на висшето образование в нашия град .

Ще работя усилено, както и преди, за да може един ден Добрич  да се гордее, че на територията му има висше аграрно училище , както и заразвититона агробизнеса като основен отрасъл. Тук е моментът да спомена и проблемите, които имаме с  „Добрички панаир“. Губим позиции и в това толкова важно за нашия град направлвние, което носи добри приходи за общинския бюджет.

-          Какви са очакванията Ви за предстоящите избори?

-          Свидетели сме на нещо, което, може би, никой не е очаквал, а имено участието на много млади хора в листата на БСП за предстоящите избори за местна власт. Това стана факт, благодарение, както на ръководството на БСП - Добрич, така и на нашия кандидат за кмет  Мая Димитрова. Мисля, че предложихме широк диапазон от млади специалисти в различни сфери, а те сами по себе си, са носители на нови идеи.

Участието ни в листата е показателно за това каква посока е поела партята за реализиране на младите си хора. А, какъв ще бъде резултатът ни, зависи от гражданите на Добрич. Призовавам всички да упражнят правото си на глас.


Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 


Сходни връзки

ЩЕ РАБОТЯ УСИЛЕНО ЗА ВИСШЕ АГРАРНО УЧИЛИЩЕ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди