изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:09 EEST
КОСМИЧЕСКИЯТ ГЛАС ВАЛЯ БАЛКАНСКА ПРИЗОВА ДОБРИЧ ДА ПОДКРЕПИ КАНДИДАТИТЕ НА ГЕРБ С №4    
Политика Космически успех на Детелина Николова и кандидатите на ГЕРБ пожела Валя Балканска, която призова добричлии да гласуват с №4 в бюлетината. Обичаната народна певица и гайдарят Петър Янев участваха в концерта, с който партия ГЕРБ закри предизборната си кампания в Добрич.

„Тук сме, за да подкрепим успешния човек. Тук сме заради нея, защото знаем, че тя е упорита, тя е можеща, тя е работлива”, каза обичаната народна певица. И подчерта, че когато хорото се води от най-смелия, от най-истинския човек, той води в добра посока, в добрия път.
„Ние сме тук, за да я подкрепим - за доброто, за хубавото, за красивото и, за да ни има като българи. Пожелаваме космически успех на всички вас, отворени пътища и отворен простор”, каза Валя Балканска и призова добричлии да гласуват с номер 4.
На сцената бяха представени всички кандидати за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ. Към присъстващите в залата Детелина Николова, която е и водач на листата, се обърна с думите: „С вашето доверие вече 12 години сме заедно и винаги съм имала вашата подкрепа. Благодаря и на вас, благодаря и на моите колеги – кандидати за общински съветници и на тези, с които работих през последните години. Защото, видимите резултати промениха облика на Добрич. Днес всички се гордеем  с Добрич. Годините, в които работих, като кмет на града, са гаранцията, че ще продължа да бъда такава, каквато ме познавате – отговорна, открита, достъпна и честна. Затова, на 25-и октомври, бъдете активни и гласувайте за по-доброто бъдеще на  с бюлетина №4 за кмет и общински съветници на ПП ГЕРБ. Вярваме, че с общи усилия ще постигнем бъдещето, което желаем на Добрич. Доверете ни се!”
Концертът продължи с филмова музика в изпълнение на Бургаската филхармония.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 


Сходни връзки

КОСМИЧЕСКИЯТ ГЛАС ВАЛЯ БАЛКАНСКА ПРИЗОВА ДОБРИЧ ДА ПОДКРЕПИ КАНДИДАТИТЕ НА ГЕРБ С №4 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди