изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:22 EET
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 23 – 29 октомври 2015 г.    
ВреметоПрез първия ден, започналите през нощта валежи, постепенно до края на деня ще спират. Ще духа умерен, по Черноморието до силен североизточен вятър. Минимални температури – между 7 и 12 градуса, максимални - между 9 и 14. През почивните дни и началото на новата седмица ще настъпи подобрение на времето. Ще бъде предимно ясно и слънчево. След полунощ и преди обед на места ще има ниска облачност или ще е мъгливо.
Часовниковата кула в нягогашния гр. Добрич, който по време на румънската окупация е носил името Базарджик22 с. Тюленово, община ШаблаОлимпийската шампионка по художествена гимнастика от Лондон 2012 – Каролина Севастянова взриви социалните мрежи и разтуптя всички мъжки сърца с фотосите си. Изкусителната брюнетка, която е родена в Киев, но се състезава за Русия, бе избрана и за "Най-красивата спортистка" на игрите.Албена / Albena Снимка: Йоанна ДуковаPN 014-15

Главно в неделя и понеделник на места във вътрешността ще има слани. Там през повечето дни ще е почти тихо, по Черноморието ще духа слаб вятър от североизточна четвърт. Минималните температури ще спаднат до 3-8 градуса, по Черноморието до 10, максималните постепенно ще се покачват и в понеделник в повечето райони ще достигнат 13-18 градуса.
През последните дни от периода ще има променлива облачност, валежи са малко вероятни. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Минималните температури ще се повишат до 6-11 градуса, максималните ще се понижат до 10-15.
Вълнението на морето най-често ще е 2 бала, в началото и края на периода временно до 3-4. Температурата на морската вода ще е между 15-16 градуса.

Деж. синоптик: Мирослав Петров
 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 23 – 29 октомври 2015 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди