изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:52 EEST
Шокиращо! Разкриха мъж „отдавал под наем“ жена си за секс с 2742 клиенти    
По света  Съпруг „отдавал под наем“ жена си за секс с 2 742 различни клиенти през последните 4 години, стана ясно в съда днес. 54-годишният мъж, чието име не се споменава по разбираеми причини, изкарвал по този начин по около 7000 евро на месец от това, че съпругата му работела като проститутка, съобщава БГНЕС.

Жената, която е на 46 г., приемала клиентите в семейния дом в Мо, северно от Париж. Докато тя заработвала приходите на фамилията, съпругът й заедно с тяхното 5-годишно дете седели отвън в семейната кола. Емануел Дюпис, прокурор към градския криминален съд, казал пред медиите, че съпругът упражнявал психологически натиск върху жена си и не й позволявал да се противопоставя на исканията на клиентите, някои от които били необичайни.

Двойката, която е женена от десет години, била арестувана във вторник вечерта, но само срещу мъжа са повдигнати обвинения за сводничество. Ако бъде признат за виновен, може да остане зад решетките десет години.

Проституцията във Франция е законна, но Темида не разрешава секструженичките да бъдат склонявани да упражняват най-древната професия. От разследването по случая станало ясно, че съпругът използвал интернет, за да осигурява клиенти на жена си. Сега срещу него е възбудено дело и той беше освободен под гаранция до взимането на съдебно решение по случая. http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Шокиращо! Разкриха мъж „отдавал под наем“ жена си за секс с 2742 клиенти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди