изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:45 EEST
Изборите с инфарктна развръзка в Пловдив и Варна! Вижте ексклузивния коментар на проф. Мишо Константинов пред медията ни!    
Новини

Инфарктна развръзка предстои в няколко ключови града в страната. Това разкриха пред ПИК изборни анализатори. Очаква се балотаж в Пловдив и Варна, научи медията ни от известни социолози. Подобна ще е ситуацията и в много от градовете в северозападна България, като Ловеч и Враца.



Медията ни потърси за повече подробности проф. Михаил Константинов, който се съгласи да каже няколко думи пред медията ни в деня на вота.

"На тези избори нямаше почти накакви социологически проучвания. В момента цари голяма неизвестност и това прави изборите изключително интересни. 

Изборите ще бъдат много оспорвани, което е още една причина хората да излязат и да гласуват. От тях зависи какви ще бъдат резултатите", подчерта пред ПИК математикът.

"В няколко големи общини ще има победи на първи тур. Но на много места ще има балотажи. Изборите този път наистина ще бъдат много интересни", категоричен е проф. Константинов.

Математикът призова хората да не се изкушават да продават гласовете си, за да се попречи на изборната търговия. http://pik.bg

 


Сходни връзки

Изборите с инфарктна развръзка в Пловдив и Варна! Вижте ексклузивния коментар на проф. Мишо Константинов пред медията ни! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди