изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:16 EEST
ЧЕЛЕН ОПИТ: Екшън в карнобатско село – прогониха с бой пришълците и спряха изборите    
Новини Карнобатското село Детелина се вдигна срещу пришълците и се закани да не пусне нито един от новорегистрираните до изборните урни. Местните са направили жива верига пред секциите, съобщава „Флагман”.

Оказва се, че в списъците са дописани над 50 човека от Община Стралджа, което е близо 1/3 от хората с избирателни права в селото.

„Няма да допуснем външни хора да предрешат вота в селото и общината. Заставаме пред секцията и ще я браним. Няма да допуснем вътре нито един човек, който не е от селото“, заканиха се местните жители.

Жителите на Детелина прилагат нов подход срещу пришълците, който нищо чудно да се използва и в други населени места. Припомняме, че тази сутрин в Обзор се изсипаха над 400 души от Шумен, Разград, Русе и Ямбол.

Изборният ден в Детелина е прекратен, заради сбиване в секционната избирателна комисия. На място е пристигнала жандармерия. Според очевидци в боя е участвал и кметският наместник Даниел Драгнев. http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

ЧЕЛЕН ОПИТ: Екшън в карнобатско село – прогониха с бой пришълците и спряха изборите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди