изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:11 EEST
Полицай нападна Сидеров с юмруци: Ще те пребия бе, боклук! (СНИМКА)    
НовиниКолеги на служителя на МВР предотвратиха по-сериозни сблъсъци с лидера на "Атака". Полицаи, избутващ Волен Сидеров от сградата на НАТФИЗ нападна лидера на "Атака". На служителя на МВР най-вероятно не му издържаха нервите и той напaдна народния представител с юмруци и думите: "Ще те пребия бе, боклук".



След като полицаят нападна Волен Сидеров, неговите колеги го хванаха, и не му позволиха да се стигне до по-сериозен сблъсък. Все пак от удара Волен Сидеров получи наранявания по лицето, а под окото му се виждаше и кръв.

Екшън пред НАТФИЗ! Волен Сидеров е окървавен

Волен Сидеров кърви пред НАТФИЗ. Полицай удари лидера на "Атака" в мелето. Депутатът беше изкаран от полицаите, след като остана сам в академията и отказа да я напусне. Плътно до него е Деница Гаджева, която плаче. В края на екшъна Сидеров беше откаран с патрулка.

Извънредно в БЛИЦ: Волен нахлу в НАТФИЗ! (ВИДЕО)

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отново нахлу в сградата на НАТФИЗ, докато десетки журналисти го чакат в залата за пресконференции в НДК, съобщава bTV. Не е ясно какво точно прави депутатът в учебното заведение.Ректорът на НАТФИЗ проф. Любомир Халачев изрази огромното си разочарование от действията на лидера на "Атака". По думите му е недопустимо подобно държание от страна на народен представител.

Портиерът и полицаи не го допускат да отиде при учащите, които скандират монотонно: "Молим ви да напуснете академията!".

"Как се казваш, защо ме удари", скача лидерът на "Атака" срещу охранителя, който се представи и си каза дори EГH-то. "Вие сте гербер, нали? Приятел сте на Бойко Борисов", продължи тирадата си националистът.

Ректорът на НАТФИЗ проф. Любомир Халачев изрази огромното си разочарование от действията на лидера на "Атака". По думите му е недопустимо подобно държание от страна на народен представител.  http://www.blitz.bg




ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В БЛИЦ: Пращат линейка за Волен в Първо РПУ!

Линейка хвърчи за Волен Сидеров. БЛИЦ научи ексклузивно от свои източници, че лидерът на "Атака" е откаран в Първо РПУ след екшъна в НАТФИЗ. Той беше ударен от човек в черни дрехи, за който има съмнения, че е полицай. Той си изпусна нервите и го нападна с юмруци. Полицаи го озаптиха, за да не се стигне до по-сериозен екшън. Плътно до Волен беше и любимата му Деница Гаджева, която плачеше. На дясната скула на лидера на "Атака" имаше кървава рана след сблъсъка.

Бъчварова си тръгна от НАТФИЗ, не каза дали Сидеров е арестуван

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова си тръгна от НАТФИЗ като не отговори на въпроса дали лидерът на "Атака" Волен Сидеров е арестуван. Вътрешният министър не отговори дали и полицай е ударил в лицето народният представител."Аз съм последният човек, който е отговорен за поведението на Волен Сидеров. Направихме всичко възможно, положихме свръхсили. Утре ще говорим повече", разкри само Румяна Бъчварова.

Междувременно стотици студенти се събраха пред сградата на НАТФИЗ, скандирайки по адрес на Волен Сидеров: "Дайте го на нас!"

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Полицай нападна Сидеров с юмруци: Ще те пребия бе, боклук! (СНИМКА) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди