изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:42 EEST
Сексуален джихад: Кадри повдигат завесата на разврата в "Ислямска държава" (ВИДЕО 18+)    
По света Кадри разкриват какво представлява сексът на джихадистите. На тях са запечатани фрагменти от вечерно развлечение на жена с леко поведение, която живее и работи на територия, която се контролира от бойците на ИД, пише lifenews.ru.

По думите на бойци от сирийската армия, вероятно видеото е било направено в района на Хомс. Терористът, който снима жената впоследствие е загинал, а записът, направен на телефон, е попаднал в ръцете на войник от армията на Сирия.

По думите на експерти, на сунитите са забранени бордеите, само че бойците се ръководят от измислени представи за това, което е написано в свещените за мюсюлманите текстове и смятат, че техните сексуални нужди трябва да се удовлетворяват при това с предимство.

От кадрите става ясно, че жената в ИД не носи дреха, която съответства на мюсюлманските канони, нито пък изповядва основните принципи на исляма.

Наложницата от видеото е облечена в откровена розова дреха, носи ярък грим, отпива от чаша с неизвестно съдържание. Очевидно напитката действа на жената отпускащо: тя се смее високо и нито за минута не престава да си танцува и пее любима песен, която се носи от телефона.

Интересно, че, въпреки предразполагащата интимна обстановка жените от записа скучаят. Когато един от терористите се мярка пред очите на жената тя с жестове и мимики започва да го примамва и да се предлага.

Ела при мен, дай да те целуна, казва тя и, след като получава отзак, отпива от чашата, продължавайки да танцува.

Подобни услуги в ИД представляват една от разновидностите на така наречения секс-джихад. Доброволно наложници на ИД стават хиляди жени.

Много от тях се оказват в специални лагери, където могат да ги изберат, а ако боецът, който ги е избрал, загине, те очакват следващия, който ще ги хареса.

Не са редки случаите, в които екстремистите се стремят да насилят момичета да спазват секс-джихада, а в случаите на отказ, те биват жестоко наказани или убити. 
http://www.blitz.bg




 


Сходни връзки

Сексуален джихад: Кадри повдигат завесата на разврата в "Ислямска държава" (ВИДЕО 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди