изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:49 EEST
Това е колата на мистериозно изчезналия Йордан Вълков от „Меден рудник“    
Новини Появиха се първите снимки на автомобила, шофиран от обявения за издирване Йордан Вълков. Колата е намерена в езерото „Мандра“ часове след мистериозното изчезване на 39-годишния мъж. За „находката“ съобщили рибари, които се натъкнали на необичайната гледка в сряда след обяд, съобщава "Флагман".

В „Опела“ са открити не само телефонът на Йордан, но и всичките му документи, включително и дебитната му карта. Пред разследващите неговата съпруга Пенка обяснила, че единственият начин да тегли пари от заплатата си е чрез тази карта. Колата е открита часове след изчезването на 39-годишния мъж.



Йордан печелел добри пари от службата си в петролната рафинерия и живеел нормално с жена си и двете им деца. Днес в жилищния блок 296 в бургаския комплекс "Меден рудник" беше единствено синът на изчезналия.

Разследващите са претърсили гората край Мандренското езеро, където не са открити никакви следи от Йордан Вълков. Водолази са претърсили и района около потопения автомобил. Интересен факт е, че до мястото, където е потънало возилото, се стига след специална отбивка от пътя, която минава край брега. Там обаче няма следи от счупени клони и дървета. Според разследващи няма вариант, в който водачът да е излетял от пътното платно и да е потопил колата в езерото след инцидент.

Изчезналият Йордан от „Меден рудник” имал имотни спорове с пастрока си

Продължава издирването на 39-годишния Йордан Вълков от „Меден рудник”, който изчезна мистериозно на 21 октомври, съобщава „Флагман.бг”. Според разследващи една от версиите, по които се работи, е за проблеми с пастрока на бургазлията. Наскоро той прехвърлил голям процент от семейните имоти. Бургазлията напуснал дома си около обяд, като дори не взел дебитната карта със себе си. Няколко часа по-късно колата му е открита в езерото „Мандра”. В нея е намерен и мобилният телефон на Йордан, както и негови дрехи.

В автомобила е открита и половин бутилка алкохол, което показвало, че с него най-вероятно е имало и друг човек. Самият Йордан не пиел.



Мъжът нямал заеми и врагове. Бил кротък и неконфликтен. Семейството нямало финансови проблеми, тъй като Йордан работел в бургаската рафинерия и взимал висока заплата. С нея успявал да покрие всичките разходи на 4-членното семейство.

Фамилията обаче не искала да се вдига много шум около случая. Именно за това до момента медиите не са официално уведомени за изчезването на 39-годишния бургазлия. Мистерията се заплита допълнително и от факта, че негови близки вече публикуват снимката му във Фейсбук с призиви за помощ. Те обаче са видими само за техни приятели и не се разпространяват в по-големите групи в социалната мрежа.

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Това е колата на мистериозно изчезналия Йордан Вълков от „Меден рудник“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди