изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:29 EEST
Само в ПИК и "Ретро"! Миролюба Бенатова в афера с наркобоса Митьо Очите! Скандалната дама от Нова - компаньонка на сил    
Новини

Журналистиката от Нова телевизия Миролюба Бенатова била тайната любовница на един от най-известните мафиоти в България Димитър Желязков-Очите. Това твърдят ексклузивно пред „Ретро” авери на гангстера, пред които той сам се похвалил. Въпреки че двамата се чувствали щастливи заедно, не искали публично да афишират чувства си.



„Раздаваха го тайни гаджета. Няколко пъти в месеца се усамотяваха, иначе почти нонстоп си пишеха по чатовете”, разкриват хора от Несебър. Стрелите на Амур между двамата не били плод на спонтанно решение. Те се познавали от поне 15 години, като тази история и до днес е тема на обсъждане сред столичния ъндърграунд и е редовно споменавана в определени компании.

Невероятният компромат визира случка от ранната кариера на една от най-добрите разследващи журналистки в България Миролюба Бенатова. Блондинката, по времето когато работеше за столичен вестник, успяла да се добере до интервю с една от знаковите фигури в българския ъндърграунд Митьо Очите, като дори уговорили кои въпроси да избягва. Срещата се състояла в един от най-тузарските ресторанти на столицата, като охраната на подземния бос отцепила по-голямата част от заведението.

В началото интервюто тръгнало повече от добре, но скоро журналистката навлязла в опасни води. След няколко неудобни въпроса босът я предупредил да премине към по-неутрални теми. Устатата репортерка обаче прекрачила границата и била напът съвсем да провали материала.

В този момент мафиотът, който още не бил осъден да лежи в затвора за цели 4 години и половина, дал знак на човек от охраната си, който не особено учтиво приканил Бенатова да предаде диктофона и записките си. Изпаднала в екстремна ситуация, Миролюба се решила на крути мерки, за да спаси очертаващия се топрепортаж. Тя се съгласила да пише само това, което събеседникът й би одобрил. Оказал се в силна ситуация, подземният бос в прав текст й заявил, че ще трябва да направи нещо много повече, за да си върне записа.

Без да се замисля, Бенатова се оказала принудена да действа с женски трикове и прелъстила ъндърграунд боса, показвайки му, че е готова на много повече от послушание.

Пробивната журналистка през изминалите години успя да направи разтърсващи интервюта с не едно и две лица от българската мафия. За сметка на професионалната й кариера, личният й живот е тотален провал. Самата Миролюба казва, че много трудно някой мъж може да я изтърпи. И затова до ден-днешен официално си заспива сама. Името й се свързваше като любовница на редица известни българи, в това число и политици, но всичко остава в сферата на слуховете.

За сметка на това, пак по нейно признание, има доста нестандартни подходи, когато става въпрос за работа, и нищо не може да я спре, за да постигне целта, която си е наумила. Явно историята отпреди 10 години е останала незабравима и за двамата, и те били в топли отношения и до днес, свидетелстват в Несебър.

Цялата история четете на retro.bg

http://pik.bg

 


Сходни връзки

Само в ПИК и "Ретро"! Миролюба Бенатова в афера с наркобоса Митьо Очите! Скандалната дама от Нова - компаньонка на сил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди