изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:22 EEST
НФСБ подкрепя Детелина Николова на втория тур от изборите за кмет на Добрич    
НовиниНФСБ подкрепя Детелина Николова на втория тур от изборите за кмет на Добрич. Това обяви лидерът на партията в Добрич Валентин Николов.
Първи подкрепихме кандидатурата на Детелина Николова далеч преди изборите, с което показахме, че не робуваме на тясно партийни интереси, а мислим за доброто на гражданите на Добрич.



Детелина е професионалист, експерт, доказано добър стопанин на този град, заяви Николов. Няма по-добър аргумент от привлечените над 60 милиона инвестиции. Нямаме време за губене, еврофондовете ще се разпределят още само 5 години, това са свежи пари и нямаме право да ги губим с неподготвени хора, допълни Валентин Николов.
Народният представител е категоричен, че добричлии не могат да си правят експерименти, гласувайки за кандидат, който няма опит, дори не е бил и общински съветник.
Валентин Николов призна, че НФСБ подкрепя категорично и кандидатът на ГЕРБ в община Добричка Светослав Димитров. На община Добричка е нужна промяна след 30-годишното управление на Петко Петков. Ясно е, че който да стане кмет от БСП, той ще се ръководи от Петко Петков. Нужна е промяна, завърши Николов.
 


Сходни връзки

НФСБ подкрепя Детелина Николова на втория тур от изборите за кмет на Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди