изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:45 EEST
Скандал! Машата на Радан в Плевен Георг Спартански: Бойко е тиква - началник, Плевнелиев - пребозало теле    
Новини Кандидат-кметът с позорни коментари срещу първите държавни мъже

Лакеят на Иван Костов - Радан Кънев е пуснал машата си Георг Спартански да клевети първите държавни мъже Бойко Борисов и Росен Плевнелиев. Скандалният кандидат-кмет на Плевен не се свени да обижда по най-примитивния начин министър-председателя, но в същото време твърди най-нагло, че няма нищо против ГЕРБ.

Вчера Спартански получи неочаквана подкрепа от Димитър Цонев, който му предостави ефира на уж националната телевизия, за да наплевателства и заблуждава обществото колко честни и почтени са намеренията му, пише ПИК.

Всъщност истината е съвсем друга и Спартански се опитва да я прикрие с елементарни похвати.

За да активира анти-ГЕРБ привържениците си, във фейсбук той определя Борисов като "Банкянско пожарникарче", а Плевнелиев нарича "теле".

Той не спира да линчува във фейсбук политици и общественици, потресени са плевенчани. Явно обаче политическото лицемерие и перверзия не им пречи и за да се домогнат до властта са готови да понесат просташко отношение и към тях самите.

Единствено пощаден е неговия идол Найден Зеленогорски, който никога не присъства в бруталните му коментари във фейсбук, в които министър Христо Иванов е наречен "малоумник", президентът е "пребозало теле," министър Бъчварова е “абе другарко”. Метаморфозите нямат край и от отявлен критик на министри от Реформаторския блок днес той е техен пръв блюдолизец.

Радан Кънев вчера проплака в социалната мрежа, въпреки унизителните коментари по негов адрес, в защита на любителя на водката и бирата. Тотална безпринципност доведе Кънев до подкрепа на ДПС, БСП и всякакви екзотични кандидати в името на властта. Същото се случва и в Плевен, където реформаторите пропълзяха до местните червени барони с обещания за тлъсти постове в администрацията, с което разгневиха достойните привърженици на столетницата.

Междувременно от статуси на Спартански става ясно, че когато му е удобно е против БСП, когато му изнася е с тях. Подобна е участта и на реформаторите, които от “протестърчета” днес са уважавани партньори. Въпросът е възможно ли е Меглена Кунева, поставена от любителя на високо градусови напитки Спартански „в поза партер”, да си избере такъв политически развратник за кандидат за кмет? Ето още от злостното перо на бонвивана в личния му профил:

 

"Georg Spartanski

4 март · Редактирано ·

МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - опит за асоциация smile emoticon

Eто,това е-една голяма Тиква-началник,а около него няколко по-малки кратуни,репи,кочани,мамули,лукови глави и тук-таме по някое плодче...И всичко това - в насипно състояние... smile emoticon

Georg Spartanski

18 февруари · Редактирано ·

Немало пари,та не можем да управляваме, казва новоизпеченият вице-премиер Бъчварова...Ами преди три месеца не знаехте ли, че "пАри нЕма",абе другарко Бъчварова?

Georg Spartanski

10 октомври 2014 г. ·

Докато функционираше, коалицията БСП - ДПС успя да нанесе нокаутиращ удар върху Бойко Борисов. Всичките комисии, анкети, проверки, на които бе подложено управлението му, са трайно деформирали неговия образ. Той избегна наказателното преследване...

Georg Spartanski

18 ноември 2012 г. ·

СЛЕД ИЗБОРИ 2012Г. - ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ МОМЕНТА,В КОЙТО НЕ САМО б.б.,НО И ОСТАНАЛИТЕ ДВАМА СМЕШНИЦИ ЩЕ ГЛЕДАТ КАТО ПРЕБОЗАЛИ ТЕЛЕТА ИЛИ КАТО ТОДОР ЖИВКОВ НА 10.11.1989Г.!

Georg Spartanski

13 ноември 2012 г. ·

ЗА МИЛИЦИОНЕРСКАТА ДИКТАТУРА НА ГЕРБ И ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ КАТО КОНТРАПУНКТ НА МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА-ВАЖНО Е ДА СЕ ПРОЧЕТЕ!!!"

В един от постовете си Спартански е написал:

"НЕЛЕПО,СРАМНО,НЕДОСТОЙНО,ПОЗОРНО!!!

ПЛЕВЕН не заслужава такова унижение!!!

Да, Спартански, нелепо е карикатура като теб изобщо да си помисли да се кандидатира за каквато и да било публична длъжност.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Скандал! Машата на Радан в Плевен Георг Спартански: Бойко е тиква - началник, Плевнелиев - пребозало теле | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди