изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:42 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 2 НОЕМВРИ


ОВЕН – Имате делови подход и можете да влияете върху същината на разговора, насочвайки го в желаната посока. Не скъпете времето си и помогнете, ако ви потърсят за съдействие.
ТЕЛЕЦ - Имате делови подход и можете да влияете върху същината на разговора, насочвайки го в желаната посока. Не скъпете времето си и помогнете, ако ви потърсят за съдействие.
БЛИЗНАЦИ - Нещата, към които винаги сте се стремили започват да зависят най-вече от вас. Дано сте разбрали какво не търсите и към какво да се насочите. Увереността ви ще расте пропорционално на успехите.
РАК - От доста време полагате усилия, за да видите намеренията си осъществени. Притеснението ви е не по-малко. Не се тревожете. Ще се похвалите с добри резултати. .
ЛЪВ - Със самочувствие и рутина ще се заемете със задълженията си днес. Работата ще ви спори и ще превръщате в творческа работната атмосфера.
ДЕВА – Денят ще бъде ползотворен в много отношения, тъй като получавате разнообразна информация, която улеснява работата ви. Започвате нещо ново, обнадеждени че ще успеете да се справите.
ВЕЗНИ - Загърбили сте проблемите и се радвате на добро настроение. Въпреки неделния ден деловите ви ангажименти не търпят отлагане. Концентрирайте се и дайте най-доброто от себе си.
СКОРПИОН - Ще ви се отдава да намирате бързо правилните решения и ще пристъпвате уверено към действия. Починете си днес, като се занимавате с приятни неща.
СТРЕЛЕЦ - Колкото и да сте изрядни в работата си е сигурно, че има още какво да се желае. С други думи развитието не спира, но е време да помислите и за себе си, видимо имате нужда от възстановяване.
КОЗИРОГ – Настроението ви е приповдигнато и това проличава във всичко, с което се заемете. Околните са склонни да ви сътрудничат, стига да приемете помощта им.
ВОДОЛЕЙ - С добра енергия сте и това се отразява на общуването ви, намирате точните думи и подходяща усмивка.
РИБИ - Във важен момент днес вашата интуиция ще се окаже водеща. Осланяйки се на вътрешния си усет, успявате да вземете правилното решение в ситуация, която ви се сторила непосилна за мнозина.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди