изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:00 EEST
10 сигурни признака, че мъжът ви изневерява    
Любопитно Как да се разбере, че мъжът изневерява и в живота му се е появило ново увлечение? Просто бъдете внимателни към дреболиите, които най-често издават силния пол, съветват психолози, цитирани от БГНЕС.

1. Мобилният телефон винаги е с него.
Това е първият тревожен симптом. Мъжът в буквалния смисъл на думата не то изпуска от ръце. Той е с него навсякъде – в банята, в тоалетната, на балкона, защото на чист въздух по-добре се чувало. Той през цялото време пише дълги съобщения, а на въпроса ти отвръща: „Просто обсъждам бизнес план и новите идеи с колежката“. А лицето му е толкова щастливо, сякаш е вкарал в банката един милион.

2. Колежка, наричана Котенце

Неведнъж си чувала как в края на разговора той каза: „Доскоро, котенце!“. На твоя въпрос за котенцето, той отвръща, че ти се е счуло, той е говорил с новата колежка, от която зависи много, включително благополучието на семейството ви.

3. Хляб не ни трябва – работа давай.
Той изведнъж заобичва омразната работа. По цял ден прекарва в офиса, направо гори в работата, дето има една дума. В работата си е стихия, незаменим е и понякога му се налага да остане до сутринта! Той работи нощем? Защо не провериш?

4. Той има нови приятели.
От статистиката и от житейския опит знаем, че повечето си приятели придобираме в подрастващата възраст, а също когато сме много млади – в детската градина, училището, института и дори в детската градина. Да се прави това зряла възраст е много по-трудно.

Но ето, че той опровергава статистика и намира сума ти нови приятели. Те го канят на футболен мач (който не ти е интересен) или на мъжки запивки (той е толкова уморен и трябва да разпусне). Съществуват ли обаче такива приятели? По-скоро са измислени.

5. Той е станал много отзивчив.

Лети да помага на приятели, сякаш е Батман. Изведнъж всички се сещат за него, само той може да откара първата си учителка в болницата посред нощ. Или да хукне към приятел, който е свършил бензина в колата. Откъде ли се взеха толкова хора, които се нуждаят от именно неговата помощ, и защо ли той е станал толкова отзивчив?

6. Той е започнал да следи за външността си.

Разбира се, нищо лошо няма в това, още повече ако той го е правил и преди. Но ако по-рано биреното коречме изобщо не му пречеше, сега той е станал привърженик на здравословния начин на живот, започнал е да ходи на плуване, наел е персонален фитнес инструктор. Това са все поводи да се замислиш. Особено ако е започнал да се грижи повече за ноктите и дори да оформя нещо като маникюр, ако си сменя прическата. Всичко това са червени лампички.

7. Той е станал раздразнителен.
Всяка твоя молба предизвиква буря от негодувание. Ако преди си забравила да купиш хляб и си го молила да отскочи до хлебарницата, това не е предизвиквало у него реакция от типа на: „Къде ти е акълът? Ще се върна късно, всички магазини ще бъдат затворени, можеш сама да отскочиш“. Такива реакция са свойствени на неверниците.

8. Той ревнува.
Той си мисли, че щом изневерява, тя също би могла да го направиш. Става много подозрителен, напряга се, когато разговаряш с някого по телефона, внимателно те оглежда и сякаш те помирисва. Обземат го безпричинни изблици на ревност.

9. Той има нови увлечения.
Например ново хоби. Той вече не сглобява корабчета или самолетчета у дома, неговото увлечение е сериозно и изисква големи финансови разходи. Може би той се увлякъл по голфа или е влязъл в престижен клуб? Котенцето иска немалки разходи.

10. Сексът се е променил.

Привидно сексът като че ли е нормален, може би дори се занимавате с него по-често отпреди, и той е все така нежен, както и през медения месец. Но душата ти не го чувства, вече всичко прилича на механично действие – нищо повече. Човек е устроен така, че промяната в живота, особено от емоционален характер рефлектират върху поведението. Той може и да ви лъже, но тялото не лъже и душата не може да бъде измамена. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

10 сигурни признака, че мъжът ви изневерява | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди