изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:35 EEST
Полицаи искат да арестуват финансовия министър    
Общество Причината е намерението да се ограничи финансирането на МВР, което се определя в декларация като идея на Владислав Горанов. Всеки гражданин, който извърши престъпление и бъде заловен на местопрестъплението, ще бъде арестуван, това важи и за министъра на финансите. Това каза пред Нова телевизия представител на браншовата организация на полицаите Галентин Грозев.

Той потвърди, че има подадени две оставки на шефове на дирекции в министерството и че има оставки и в регионалните структури. Според браншовиците, заплатите на служителите ще намалеят до 40%, ще има и намаляване на дните за платен годишен отпуск.

Според Грозев, това ,което се случва сега е нарушение на колективния трудов договор и предизвиква истински стрес сред служителите на МВР. Той прогнозира, че ако намеренията за орязване на бюджета бъдат приети, до 30% от хората в системата ще напуснат.

Браншовиците поискаха да бъдат отменени отнасящите се до системата за сигурност членове на проекта за държавен бюджет и обещаха протести по цялата страна, включително с блокиране на пътища и магистрали, ако това не стане. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Полицаи искат да арестуват финансовия министър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди