изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:33 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 НОЕМВРИ


ОВЕН – Изпълнени сте с добри очаквания от развитието на свой проект и това внася настроение във всичко, с което се захващате. Направете съпричастни и околните, би могло да заинтересува и тях.
ТЕЛЕЦ - Шанс за работа в чужбина. Офертата ще ви заинтригува и заради възможността да започнете бизнес с чуждестранни партньори.
БЛИЗНАЦИ - Ще се чувствате в добро настроение и ще търсите начин да го споделите с любимите си хора. Споделяйки интересните си идеи, ще срещнете разбиране и готовност за подкрепа.
РАК - Налага се да направите компромис със своя позиция в служебен план. Ще видите, че нещата ще ви се подредят, така както вие желаете.
ЛЪВ - Радвате се на добро самочувствие и може би на прекомерна самоувереност. Това проличава особено във взаимоотношенията ви с близките.
ДЕВА – Амбицирани сте да постигнете намеренията си и ще го направите, каквото и да ви струва това.
ВЕЗНИ - Енергетиката на тези дни въздейства на активността и самочувствието ви в положителна посока. Ще впечатлявате с бързите си решения и действия.
СКОРПИОН - Не бързайте да приемате случайни предложения, колкото и да са многообещаващи. Заслужва си да смените обстановката единствено за да си починете.
СТРЕЛЕЦ - Духовна наслада ще ви носи общуването с творчески и позитивно мислещи хора, което ще ви даде импулс и направи по-уверени.
КОЗИРОГ – Усилията ви няма да са напразни, така на практика си осигурявате по-добри доходи и разбира се, самочувствие.
ВОДОЛЕЙ - Ще се запознаете с новости и работите за повишаване на професионалната си квалификация. Усилията ви няма да са напразни, така на практика си осигурявате по-добри доходи и разбира се, самочувствие.
РИБИ - Очаква ви изключително успешен ден, в който късметът ви просто няма да ви напуска. Не се съмнявате нито за миг в успеха си и не преставате да работите в тази насока.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди