изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 18:59 EEST
СОУ „П. Р. СЛАВЕЙКОВ” – С НОВА, МОДЕРНА СПОРТНА ПЛОЩАДКА    
СпортВ петък, от 17.30 ч., в СОУ „Петко Рачов Славейков” – град Добрич, ще бъде официално открита нова, многофункционална спортна площадка. Въпреки че модерното съоръжение вече се ползва от учениците от началото на тази учебна година, с прерязване на лентата на 6 ноември ще се даде старт на Славейковите дни, посветени на 105-годишнината от създаването на училището и на патрона на училището – дядо Славейков.   

„След три години упорита работа, успяхме да превърнем една опасна за ползване спортна площадка, в едно ново модерно съоръжение. Тук искам да подчертая, че целият колектив вложи много труд и енергия. В изграждането на площадката се включи по-голямата част от педагогическия персонал и целият непедагогически персонал”, заяви директорът на училището Георги Георгиев.
На новата площадка децата ще могат да играят футбол, баскетбол, волейбол, хандбал, лека атлетика и бадминтон.
Основната част от средствата, вложени в спортното съоръжение, са от бюджета на училището. Славейковци благодарят и за помощта и съдействието на Междуведомствената комисия по бедствия и аварии, която отпусна средства, благодарение на бързата реакция на Община Добрич, както и на Училищното настоятелство.
Веднага след официалното откриване на площадката, първата спортна изява ще бъде футболен мач между отборите на „Добруджа” и на СОУ „П. Р. Славейков”. НДТ


 


Сходни връзки

СОУ „П. Р. СЛАВЕЙКОВ” – С НОВА, МОДЕРНА СПОРТНА ПЛОЩАДКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди