изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:28 EEST
Страшна версия: Кървавата баня в Сливен - спор между сводници    
Новини Спор между сводници - това е вероятната причина за кървавата баня в Сливен. Това съобщава "Стандарт", позовавайки се на два независими източника. С незаконния бизнес се занимавал наръганият Красимир. Той бил доскоро в затвора. Твърдял, че е от турски произход, бил доста сприхав, разказват комшии.

Имал малко дете. За убития също има подозрения, че е набъркан в сводничество. Дали двамата са спорели за сърцето на Симона, или някой от тях е опитвал да я вкара в мърсотията, още не е ясно. "И двамата търсят момичета за Холандия, чакат ги само да навършат 16 години", сподели източникът.

15-годишна ученичка от 9-ти клас на гимназията по икономика в Сливен загина, прободена от нож. Една учителка и други двама мъже са ранени след драмата, разиграла се 10 минути преди 14 часа в петък. Убиецът Димитър И. на 28 години на няколко пъти през деня звънил на ученичката Симона В. по нейния мобилен телефон. Малко преди 14 часа Димитър се опитал да влезе в училището по време на учебни занятия, но бил спрян от охраната, съобщиха от окръжната прокуратура в Сливен.

Целта на неговото посещение е да се срещне със Симона. На входа на училището излиза 15-годишната деветокласничка, която е съпровождана от психоложката на училището Стефка Султанова. Учителката се опитала да разговаря с Димитър, казаха от прокуратурата. Мъжът обаче бил изключително агресивно настроен към Симона.

Той извадил нож и първо е ранил психоложката, която се опитала да го спре. Веднага след това нападателят нанесъл няколко удара по 15-годишното момиче, в резултат на което Симона е починала. След това в двора на училището Димитър е нападнал с няколко удара с нож негов връстник. Според запознати, това е 28-годишният Красимир М., който е криминално проявен. След трите нападения Димитър вади газов пистолет и се прострелва в устата.

Красимир, по прякор Бахура, е настанен в реанимацията на областната болница с опасност за живота, казаха от прокуратурата. В същото отделение се намира и неговият нападател Димитър, който е поставен под полицейска охрана. Веднага след кървавите сблъсъци всички ученици са качени на втория етаж от училището и поставени под полицейска охрана, довериха учители.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Страшна версия: Кървавата баня в Сливен - спор между сводници | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди