изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:38 EEST
Борисов изненадващо смени областния управител на Пловдив    
НовиниБившият депутат от ГЕРБ Здравко Димитров е новият областен управител на Пловдив, съобщи лично премиерът Бойко Борисов, който беше на посещение в града.

В края на юли Димитров беше изключен от парламентарната група на ГЕРБ, след като обяви, че ще се кандидатира за кмет от коалиция, подкрепена и от РБ. Той обаче остана член на партията и като депутат гласуваше в синхрон с бившите си колеги.

"Новият областен управител на Пловдив е Здравко Димитров и заедно с кмета Иван Тотев ще работят в мир за благото на пловдивчани", обяви вчера Борисов, който присъства на получаване на дарение за огнеборците. 

Той не съобщи причината за рокадата. В момента областен управител на Пловдив е Розалин Петков. Той обаче вероятно ще стане заместник-кмет, съобщи "Дневник".  

"Виждате - дори непримирими врагове, които събираме с владиката. Ако не работите за благото за Пловдив, дядо Николай ще ви накаже", добави Борисов по повод Тотев и Димитров, които бяха конкуренти на местните избори.

По време на предизборната кампания митрополитът подкрепи Димитров и беше на път да анатемоса Тотев заради искането му църквата също да плаща таксата "смет".

По времето на първия кабинет "Борисов" Димитров вече беше областен управител на Пловдив. През 2012 г. той бе отстранен от поста.

Сега на мястото му в Народното събрание трябва да влезе следващият в листата на ГЕРБ. dir.bg
 


Сходни връзки

Борисов изненадващо смени областния управител на Пловдив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди