изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:10 EEST
"Експрес": Заради заблудената Меркел хилядолетна Европа ще загине след няколко години    
Коментари Няколко хилядолетия бяха необходими за изграждането на европейската цивилизация, но нейното предстоящо унищожение ще бъде дело на само няколко години, извършено от безотговорни, непатриотичните и заблудени политически кадри, начело с германския канцлер Ангела Меркел, коментира британският "Експрес".

Представяйки вандализма си като състрадание и тяхното малодушие като морално превъзходство, тези лидери създадоха толкова дълбока миграционна криза, че самото съществуване на нашата европейска култура и наследство са под смъртна заплаха.

Трагичният парадокс на пристрастеност към свободата на движение и премахването на националната идентичност е, че Европа в известен смисъл вероятно ще престане да съществува този век.
.
Успоредно с ускоряването на социалната революция традиционните ценности на демокрация, свобода и солидарност ще бъдат заместени от конфликт, сектантство, потисничество и нетолерантност. Нарастващо ислямизирана, варварска и осиромашала, Европа ще се превърне в неразличима от големи части на Северна Африка и Близкия изток.

Дори изумително високите нива на масова миграция през последните две десетилетия сега са незначителни спрямо колосалния потоп на новопристигналите, който настъпи от началото на лятото, когато Меркел направи печално лекомисления залог, че Германия би приветствала всеки, който твърди, че е бежанец.

Тя може би си мисли, че политиката на отворени врати ще осигури противоположност на германския безобразен рекорд на агресия след 1860 г., но в действителност с разкъсването на социалната тъкан на Европа тя направи добавка към дългия каталог на тевтонските престъпления.

Благодарение най-вече на нея толкова много африканци, азиатци и близкоизточни мигранти прииждат към бреговете ни. Само през октомври рекордните 218 000 души прекосиха Средиземно море, което е повече, отколкото през цялата 2014 г.

Абсурдното е, че някои столични елитаристи се оплакват, че Великобритания не успяла да се присъедини към това разместване на демографските пластове, тъй като нашето правителство каза, че ние ще приемем само 20 000 бежанци от Сирия през следващите пет години. Това пренебрегва факта от решаващо значение, че сегашният темп на имиграция е официално повече от 630 000 на година, като повечето от новите заселници са от страни извън ЕС. Колко още се очаква да вземат Великобритания и Европа?

Потенциалният наплив е почти неограничен. ООН казва, че в световен мащаб има поне 60 млн. души, определени като бежанци, докато повече от 1,2 млрд. души живеят в крайна бедност. Но числата са вече катастрофални.

Настроение на страх е надвиснало над разпадаща се Европа. В южната част на Испания е имало нападения срещу църкви от ислямисти, включително увреждане на древен храм и арабски графити по стените.

Ултра либералната и промиграционна Швеция е видяла как някои мюсюлмански квартали в градовете й се превърнаха в райони, в които не бива да се ходи, а пък Малмьо има един от най-високите проценти на изнасилвания в света.
Изпълнени с хаос сцени в Източна Европа се повтарят и в пунктовете на британската граница, като Кале, където огромният 6000-местен миграционен лагер изпада в още по-голяма мизерия и напрежение.

Но 95 на сто от незаконно настанилите се там не са бежанци, а корави, здрави млади мъже, предимно от Африка, които изобщо нямат право да бъдат в Европа. Ако нашите политици са имали някакъв кураж, те ще закрият лагера и ще депортира тези възползващи се негови жители.
Но вместо това от британския данъкоплатец се иска да отделя 3,6 млн. паунда годишно за подобрения в лагера, които само ще го направят още по-привлекателен. Същите напрежения могат да се видят в базата на британските ВВС в Кипър, където на група мигранти са дадени подслон и храна след пристигане на острова.

Вместо да покажат каквато и да е благодарност, някои създават безредици и изгарят палатките си, което едва ли е поведение на хора, наистина бягащи от преследване. "Ние искаме да отидем в Англия", каза един, показвайки дух на капризно право.

Ясно е, че Европа вече не е в състояние да се справи. На гръцкия остров Лесбос свърши мястото за погребване на трупове, а малка Словения има 13 000 имигранти, преминаващи през границите й всеки ден, които също подпалват палатки.

Дори Германия се бори. Налице са масови сбивания в няколко центрове за приемане на мигранти и, като смразяващ ехо от тоталитарно минало на страната, германските власти конфискуват имущество, за да осигуряват подслон на новопристигналите.
Като потресаващ символ на това как европейското общество е претоварено е село Сумте в североизточната част, което е на път да види нарастване на населението си със 700 % при приемането на 750 лица, търсещи убежище.

Когато зимата наближава и времето се влошава миграционната криза застрашава да се засили. Нова вълна от сантименталност ще се излее от повечето медии, изопачавайки с манипулативни снимки страданията на бежанците. Нетърпелив да парадират със своите хуманитарни пълномощия, политиците ще отворят вратите още по-широко и ще налагат още по-големи тежести на европейските данъкоплатци. Така че цикълът на спад ще се ускори. Никой от нас някога са гласували за нашата кончина.

Но без никакъв демократичен мандат, това е, което политиците са причинили. Една медицинска сестра в Германия, която са изгонили от апартамента й в Нихайм, за да бъде използван за мигрантите, каза пред репортер миналия месец: "Намирам, че е невъзможно да се разбере как градът може да се отнася с мен по този начин."

Нейният опит може да е метафора за народите на Европа. Мащабът на това политическо предателство е почти непонятен.

До 2020 г. 1/4 от германското население ще изповядва исляма

Председателят на Сдружението на общините на Бавария, Уве Брандал, член на баварския Християнски социален съюз (ХСС), предупреждава, че Германия е на път почти четирикратно да увеличи населението с ислямска религия до 2020 година. Брандал смята, че тази демографска промяна с „епични размери” ще промени завинаги Германия, а германците просто мълчат и гледат какво се случва, без да реагират. Прогнозата за драматичните демографски промени се основава на увеличения прием на бежанци и предположенията, че всички 3,5 млн. бежанци, които през следващите няколко години ще получат убежище, ще доведат в Германия средно по още четири членове на семейството си, съобщава БГНЕС.

Тази цифра от около 14 милиона души се прибавя към 5,8-те милиона мюсюлмани, които в момента живеят в страната. Това означава, че до 2020 г. в Германия ще живеят 20 милиона мюсюлмани или една четвърт от германското население ще изповядва исляма.

Брандал, който е един от яростните критици на политиката на отворени врати на германския канцлер Ангела Меркел, смята, че високите разходи за интеграция на бежанците ще доведат до социални вълнения сред безработните германци.
Тези цифри, които идват от богатата и най-консервативна германска провинция Бавария засега не са реалност, а само прогноза на част от дясно ориентираната германската общественост. Но те най-добре илюстрират разделението, което се случва в страната и може да доведе до социално напрежение.

Дори и вицеканцлерът и лидер на социалдемократите Зигмар Габриел и министърът на външните работи Франк-Валтер Щайнмайер са съгласни, че кризата с мигрантите би могла да повлияе на германската стабилност.„Не можем безкрайно да приемаме и интегрираме бежанци всяка година”, пишат двамата водещи германски политици в писмо, публикувано във в. „Шпигел”.

На 21 октомври над 200 кметове от Западен Рейн - Вестфалия изпратиха писмо до канцлера Меркел, в което предупреждават, че повече не са в състояние да приемат нови мигранти. "Сериозно сме загрижени за нашата страна и градовете и населените места, които представляваме. Причина за това е масовото и често неконтролируемо пристигане на имигранти”, предупредиха кметовете, като информираха Меркел, че вече са изчерпалия всичкия си ресурс за прием на бежанци.

Още по-лошо е положението в петте източни германски провинции, които по време на Студената война бяха част от Демократична република Германия. Въпреки че в тези региони само около 1 на сто са чужденци, там цари най-голямата враждебност към мигрантите, особено към тези с ислямска религия.

Най-големите протести срещу политиката на Меркел към бежанците не случайно се провеждат в Дрезден, където е седалището на ПЕГИДА. Най-голям брой атаки, насочени към мигрантите, се случват именно в тази част на Германия.  http://www.blitz.bg

ПОСЛЕДНИ 10 ПУБЛИКАЦИИ НА ТЕМА БЕЖАНЦИ
  1. КАТО НЕ ЧУВАТЕ БЪЛГАРИТЕ, ЧУЙТЕ ВАШИНГТОН: "Вашингтон таймс": "Ислямска държава“ се внедрява на Балканите
  2. ЧАКА ЛИ ТОВА И БЪЛГАРИЯ?: Заселват 750 мюсюлмани в германско село със 102-ма жители
  3. Земан: Меркел показва фалшив хуманизъм
  4. Унгария и Словения вещаят края на Европа, ако вратите на ЕС не бъдат затворени
  5. МЕРКЕЛ МЪТИ НЕЩО ЗЛОВЕЩО: FAZ: Меркел ще предложи на България да сключи споразумение за реадмисия с Афганистан
  6. Бареков с горещи разкрития от Брюксел: Пращат ни 100 000 имигранти, България е пред невиждана хуманитарна катастрофа
  7. ЮНКЕР ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА: Дългосрочен упадък за Европа
  8. Експерт разкри сензационно: Защо "Ислямска държава" има възход? Кои са бойците й? Ще има ли нова световна война?
  9. Пак сме прецакани: Фронтекс предупреди България да се готви за нова вълна бежанци
  10. Орбан срещу Брюксел: Народите в ЕС не са давали мандат на властите за бежанската им пол
 


Сходни връзки

"Експрес": Заради заблудената Меркел хилядолетна Европа ще загине след няколко години | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди