изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:10 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 9 НОЕМВРИ


ОВЕН – Днес ще имате доста неща, на които трябва да обърнете внимание. Освен тези, които сте планирали и околните ще ви занимават с техни въпроси.
ТЕЛЕЦ - С интерес ще се вслушвате във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще работите по задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати.
БЛИЗНАЦИ - Не се страхувайте да грешите. Това е начин за постигане на напредък. Делата ви днес ще се реализират по - трудно от обикновено. Но не унивайте, утре ще бъдете по-силни от днес, по-знаещи и можещи.
РАК - С радост ще откриете човек до себе си, с когото общуването ще е приятно и полезно. То ще ви вдъхнови да покажете умения, за които малко сте подозирали, че притежавате.
ЛЪВ - Увереността ви да се справите с трудностите е налице и е като магнит за онези, които предпочитат друг да носи отговорността им.
ДЕВА – За някои от вас денят е свързан с дребни разочарования от минали събития. Положете усилия това да не попречи на служебните ви ангажименти.
ВЕЗНИ - Необходим ви е и такт, за да имате успех в преговорите. Няма да ви липсва подкрепа, но от вас зависи да използвате благоприятните условия за действие.
СКОРПИОН - Имате доста работа днес, затова се опитайте отрано да организирате ангажиментите си така, че да успеете да се справите с всичко планирано.
СТРЕЛЕЦ - По пътя на убеждението ще стигнете по-бързо там, където сте тръгнали. Изненадите няма да ви подминат, но в повечето случаи няма и да сте разочаровани от случващото се.
КОЗИРОГ – Часовете упорит труд не са били напразни. Ще се поздравите с успех, а снабдяването ви с повече средства ще се отрази благоприятно на живота ви.
ВОДОЛЕЙ - Способността ви да разбирате и най-вече да съдействате за разрешаването на проблемите на другите, ви прави ценен и търсен събеседник.
РИБИ - Хоризонтите пред вас се отварят и скоро ще се поздравите с повече осъществени желания. За някои от вас денят се свързва с нова работа или с друга изява, повишаваща финансите им.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди