изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:48 EEST
КРАСИМИР КРЪСТЕВ ОТ РЗС Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА КАВАРНА    
Новини В петъчния ден Нина Ставрева тържествено положи клетва като новоизбран кмет на община Каварна. Първото заседание на Общинския съвет беше открито от областния управител на област Добрич – д-р Маргарита Новоселска, която пожела успех на новопостъпилия кмет и членовете Общинския съвет.

Клетва положиха също новите общински съветници и избраните кметове на кметства. Разпределението на 17-те места в местния парламент за новия мандат е 7 за БСП, 6 за ПП „ГЕРБ", 3-ма от РЗС и един независим кандидат - досегашният кмет на общината Цонко Цонев.



Процедурата по избор на нов председател на Общинския съвет беше проведена тайно, под ръководството на най-възрастния общински съветник Мимиш Мустафов от РЗС. За председател на Общинския съвет през новия мандат бе избран Красимир Кръстев от РЗС, за когото гласуваха 16 от 17-те общински съветници в община Каварна.
На първото заседание на новите ръководители на общината присъстваха и кметовете на населени места, граждани. В рамките на първото си заседание общинските съветници в Каварна избраха и Временна комисия за промени в Правилника за дейността на Общинския съвет. НДТ


 


Сходни връзки

КРАСИМИР КРЪСТЕВ ОТ РЗС Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди