изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:10 EEST
ПОЛИЦАИТЕ ЗАПАЗВАТ ГОТОВНОСТ ЗА ПРОТЕСТИ    
НовиниПланираните от вчера до сряда едночасови протести на полицаите от област Добрич са отменени, след като стана ясно, че правителството оттегля текстовете от проектобюджета за 2016 г., свързани със социалния пакет на служителите в сектора "Сигурност". Това съобщи Васил Василев – председател на организацията в Добрич на Сдружение Синдикален алианс "Сигурност" в МВР.

Той, заедно с още около 50 полицаи от Добрич, се включиха в националния протест в София. Василев заяви, че са доволни от постигнатото на този етап, но тепърва предстои да поставят и други искания.
Служителите на ОД на МВР остават в готовност за протест в четвъртък и петък от 18 до 19 часа, за което вече е информирана общинската администрация.
В протестното шествие миналата седмица в Добрич се включиха над 300 служители от системата на МВР в областта, както и техни близки. В продължение на час те блокираха ключово кръстовище в областния град. НДТ
 


Сходни връзки

ПОЛИЦАИТЕ ЗАПАЗВАТ ГОТОВНОСТ ЗА ПРОТЕСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди