изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:54 EEST
Михаил Миков /БСП/ във Фейсбук: Увеличават цената на винетките, заради поддръжка на магистралите, те нали бяха нови и в гаранция    
Политика София. „Днес, някак си между другото, се прокрадна информацията, че след месец и половина цената за винетките ще се увеличи до 97,-- лв. Защото била нужна поддръжка за магистралите, а нямало пари”, пише във профила си във Facebook председателят на БСП Михаил Миков, съобщиха от пресцентъра на БСП. Според Миков това провокира въпроси: нали правителството взе заем от 16 млрд., а за следващата сякаш готви и нов, не е ли малко необичайно чисто нови магистрали, които по закон имат 5 години гаранция, да бъдат ремонтно обслужвани за сметка на хората.

По думите му увеличението на цената на винетката с аргумента "нужни са пари за поддръжка" означава, че или Борисов лъже, че е строител на всички магистрали у нас, или че прибързаното рязане на ленти на недостроени магистрали през цялото време е било само за негова радост, но за сметка на хората.
Михаил Миков подчерта, че това е един видим резултат на дясната политика на това правителство: магистралите, които плащаме скъпо и прескъпо по време на строителството им, сега ще ни излизат скъпо и прескъпо за поддръжка. „Но ако Борисов реши поне веднъж да пита Вас - Вие искате ли да плащате толкова скъпо за дейности, които по закон са за сметка на строителя на магистралата?”, пита Миков.

Пълният текст на публикацията:

Приятели,
Днес, някак си между другото, се прокрадна информацията, че след месец и половина цената за винетките ще се увеличи до 97,-- лв. Защото била нужна поддръжка за магистралите, а нямало пари.
Няма как да не се запитаме поне няколко неща. Нали правителството взе заем от 16 млрд., а за следващата сякаш готви и нов, надявам се в по-малък размер?! Значи трябва да има пари.
И още: не е ли малко необичайно чисто нови магистрали, които по закон имат 5 години гаранция, да бъдат ремонтно обслужвани за сметка на хората? Няма ли някой да потърси отговорност от изпълнителите на строителните работи , ако има дефекти, или още отсега отговорът на този въпрос е ясен? Няма нито една отсечка от магистрала у нас, построена от ГЕРБ, за която гаранционният срок да е изтекъл. Увеличението на цената на винетката с аргумента "нужни са пари за поддръжка" означава, че или Борисов лъже, че е строител на всички магистрали у нас, или че прибързаното рязане на ленти на недостроени магистрали през цялото време е било само за негова радост, но за сметка на хората.
Ето един видим резултат на дясната политика на това правителство: магистралите, които плащаме скъпо и прескъпо по време на строителството им, сега ще ни излизат скъпо и прескъпо за поддръжка. Това означава и, че все по-малко хора ще могат да се ползват от тях. Ако питате Борисов, сигурно БСП е виновна и за това. Вероятно защото нему сега ляга отговорността да поддържа всичко построено по наше време. Но ако Борисов реши поне веднъж да пита Вас - Вие искате ли да плащате толкова скъпо за дейности, които по закон са за сметка на строителя на магистралата?
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Михаил Миков /БСП/ във Фейсбук: Увеличават цената на винетките, заради поддръжка на магистралите, те нали бяха нови и в гаранция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди