изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:33 EEST
Полицаите готвят 7-часова блокада на жълтите павета?    
НовиниПолицейска блокада на жълтите павета се организира в четвъртък. Униформени ще протестират пред сградата на Народното събрание между 13.00 и 20.00 часа, съобщава Нова телевизия. Представител на синдикатите обаче обяви в ефир, че митингът на стражите на реда ще продължи до 16.30 часа, няма да бъде толкова масов и не се очаква блокиране на движението в центъра на София.

Часът е избран така, че да съвпадне със заседанието на бюджетната комисия в парламента, на която се очаква депутатите да обсъдят бюджета за догодина. Синдикатите от сектор сигурност също ще присъстват на него.

След големия протест в неделя служители на МВР отново се събират пред парламента заради намерението на правителството да свие размера на полицейските обезщетения при пенсиониране.

В сряда, в отсъствието на финансовия министър Владислав Горанов, вътрешната комисия прие бюджета за догодина. Така и не стана ясно обаче кои от спорните текстове ще бъдат оттеглени между двете четения на основния финансов закон.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Полицаите готвят 7-часова блокада на жълтите павета? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди