изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:40 EEST
Ицо Петрофф със сензационно разкритие: Радан Кънев е гей – прякорът му е Рада Дълбоката!    
Интервюта Информираният като директор на ЦРУ скандален рокаджия Ицо Петрофф е известна фигура в родното гей общество. Той е и единственият летописец на гей обществото у нас. Петрофф се свърза с БЛИЦ, за да разкрие истината за известна политическа фигура. По думите му става дума за потресаващи факти, за които едва ли някой е подозирал – най-скандалният политик в последно време Радан Кънев, който развява наляво и надясно крайно разкрепостените си възгледи за всякакви права на хомосексуалистите, също е един от тях според рокаджадията. Ето какво разказа пред БЛИЦ Ицо Петрофф.

 - Г-н Петрофф, какво толкова имате за разкриване пред БЛИЦ?

- Притеснява ме поведението в политическото пространство на един субект, който има амбициите да расте в кариерата си, като обаче не е съвсем искрен с обществото. Става дума за Радан Кънев, който крие истинската си същност и сексуална ориентация.

В публичното пространство се говори категорично за защитата на хомосексуализма и гей движенията и парадите от страна на Радан Кънев. Той ги защитава от името на човек, който е буквално съпричастен и преживява живота на тези хора. Човек, който не е съпричастен с това, не би могъл да влезе толкова навътре и да бъде такъв пламенен и яростен защитник.

- Бъдете по-конкретен, откъде имате тази информация?

- Аз все пак съм авторитет в моята организация „ЛГБТИ идея.бг” – лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални и интерсексуални. В тази организация членуват и българи, и чужденци. Както и момчета, които са от смесени бракове, включително еврейчета. Едно от тях е Моис Бехар, който от години живее и в Израел, и в България, и по този повод е в контакти с гей общността и у нас, и по света. В разговор с него аз уточних няколко неща за този радетел на гей общността в България Радан Кънев, който е с прякор Рада Дълбоката в нашите среди.

- Откъде идва този прякор?

- Подтекстът е ясен и едва ли се нуждае от коментар (смее се). Когато го попитах, има ли впечатления от него, той каза, че неговият брат, който е пиар на световната гей организация и е много представителен, е изключително близък с Радан. Също Радан е юрист. Сега живее в Америка, но преди години, когато е бил у нас, е имал връзка с Радан Кънев. Моис директно и точно каза, че е въз основа не само на добронамерено отношение, а става дума за интимна близост.

- За каква близост става дума?

- Питал съм конкретно дали става дума за интимна близост и брат му Моис каза, че е било точно това. Няма как да е иначе, защото не само са работили заедно, но и са имали гей връзка. Моис е категоричен, че всички в нашите среди знаят за това и именно за това от години се носят слухове за хомосексуалната ориентация на Радан Кънев, макар той да се опитва да се прави на много мъжествен. Моис ми каза: „Имаха гей връзка и бяха много близки. Нямаше да се разделят, ако брат ми не беше заминал за Америка. Той прекрати връзката си с Радан, когато замина за Щатите, защото от разстояние нямаше как да имат толкова близки отношения”. Но не напълно, защото все още се виждат при пътувания.

- А какво се говори във вашата гей общност, за което споменавате?

- Когато той е отишъл в Америка, се е обадил на брат му и са имали дълъг разговор относно подпомагането на гей общността у нас, тъй като от САЩ е предложил различни варианти за финансиране. Самият Радан също говори йезуитски за гей браковете и не крие, че е защитник на общността. Според Моис се е наел да помогне за защитата на хомосексуалистите именно покрай връзката си с брат му. Той застава с тази позиция и е за правата на гей общността и дискриминираните общества.

Вероятно това му щение има връзка и с чичо му Алберт Моис Кордова, за който Радан е разказвал неведнъж, а има писания и в личния му блог. Там е разкрил нашироко за връзката на чичо си с неговия партньор Шимон, с когото се влюбват на фронта през 1968 г. и остават заедно близо 50 години. Те са работили и са се борили заедно цял живот с едничката цел – да не криеш любовта си, както те са го правили, само защото са различни.

Самият Радан казва, че гей парадите имат нужда да са показни и това било видно от мощната и грозна реакция срещу тях у нас. Той е възпитан от чичо си в това отношение към гейовете и през всички години на израстването е бил посветен на гей връзката на чичо си. Затова и вероятно след години е имал такава сериозна гей връзка, а не просто мимолетна.

- Колко време е продължила тази връзка и кога е било това?

- Тя е продължила близо 4 години с брата на Моис и нямаше да се разделят, ако той не беше заминал за Америка. Става дума за преди около 6-7 години и тогава Радан е бил на 32-33, колкото и брата на Моис. След това те запазват отношенията си уж като приятели, но не може да се знае дали са скъсали съвсем, защото Рада Дълбоката, както му викат в нашата общност, често пътува до Америка и вероятно се виждат. Даже тази година пролетта като беше там имаше снимка на хотела му, който се намира срещу известен гей бардак и го коментирахме с нашите хора. Не става дума за нещо евтино, а за елитен клуб, в който се събират и масони с такава ориентация.

Посещенията на Радан Кънев там и връзките му с гейове и масони, гарантират дългосрочни финансови перспективи, както и сексуални отношения. Масоните дават пари и гей организациите лапат, за да организират гей паради и партита. Така че той не случайно пътува до там и после защитава каузата им у нас. Тогава се е срещал също с брат му на Моис и са говорили и на тази основа. Моис след това е информиран от брат си за това, за да е наясно, че тук може да разчита на Рада Дълбоката. Доколкото знам той е приел официално да е защитник на гей обществото у нас и да лобира в политиката.

Това е неговата борба като човек, който е част от това общество и има една сериозна гей връзка. Но може би не е само тази, а е имал и други. Със сигурност обаче не са мимолетни, а са истински, защото има примера на чичо си в това отношение. Той просто е възпитан в гей мислене.

Славей КОНСТАНТИНОВ, БЛИЦ 

Пълния текст на интервюто с още шокиращи подробности четете в следващия брой на вестник „ШОУ” идния вторник!
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ицо Петрофф със сензационно разкритие: Радан Кънев е гей – прякорът му е Рада Дълбоката! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди