изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:04 EET
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ В-К "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА"    
НовиниДобрич. „Започна повторно броене на недействителните бюлетини за кмет“, съобщава вестник „Нова добруджанска трибуна“. Съдия Дарина Витанова е дала ход на делото в Административния съд в Добрич. То е образувано по жалба на ПП ГЕРБ срещу решението на Общинската избирателна комисия от 2-ти ноември тази година, с което се обявява резултатът от проведения балотаж на 1-ви ноември, когато спечели кандидатът на Реформаторския блок Йордан Йорданов.

По друго дело съдът е оставил без разглеждане жалба на ваканционно селище „Русалка“. Административният съд в Добрич не е уважил жалбата с искане за спиране на принудителното събаряне на незаконни обекти – басейни и кафене. Комплексът е със застроена площ над 538 кв. метра. В жалбата се твърди, че не е връчена надлежно и че има висящ спор за собственост с държавата. „Детелина Николова встъпи в длъжност“, съобщава изданието. Тя е назначена за областен управител на Добрич. Решението е взето на заседание на Министерски съвет. „Уважавам решението на Министерски съвет да работя за област Добрич като областен управител. Поемам тази отговорност и вярвам, че опита, който имам в местното самоуправление, ще бъде от полза в работата ми. Ще използвам всички създадени контакти и партньорства, включително подкрепата на всички народни представители, институции, включително и от Брюксел. За мен е важно да продължа надграждането с присъщата публичност и прозрачност както досега в моята работа като кмет на Община град Добрич“, е заявила Детелина Николова.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ В-К "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди