изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:56 EEST
Програма възстановява Wi-Fi пароли    
Новини Потребителите на лаптопи често забравят паролите за достъп до различните безжични мрежи, към които се свързват, особено когато ключовете са дълги и сложни. Програмата WirelessKeyView се явява ефективен инструмент, който помага в подобни случаи за възстановяване на паролите, съхранявани в компютъра.

WirelessKeyView е лесно за използване приложение, коeто дори не изисква инсталиране, т.е., това е портативна програма, която може да се ползва и от сменяеми носители от рода на UDB флашки. Достатъчно е само да я свалите и разархивирате, след което можете да я пуснете от всяка директория чрез стартиране на изпълнимия файл.

Интерфейсът на програмата е много опростен, минималистичен. Тя е способна да възстанови забравени WPA/WPA ключове, които се съхранени от Windows, а не от външен софтуер. Програмата може да се изпълнява от команден ред с няколко параметъра за тази цел – опции, които позволяват запомняне на списъка с пароли в различни формати.

Advanced Options дават възможност за извличане на безжичните пароли на потребителя, който е логнат в системата. Но програмата може да възстановява и ключове за достъп от друга инстанция на Windows, съобщава technews.bg.

Като цяло, WirelessKeyView е ценен помощник в случаи, когато се налага възстановяване на мрежова парола, вече използвана за свързване на ноутбука към Wi-Fi мрежа. Програмата е малка като обем и лесна за използване. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Програма възстановява Wi-Fi пароли | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди