изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:20 EET
ВАЛЕНТИН ДИМИТРОВ ИНСПЕКТИРА СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ В КАРДАМ    
НовиниНовоизбраният кмет на община Генерал Тошево Валентин Димитров инспектира заедно с инж. Ради Михайлов поставянето на пешеходни пътеки и съоръжения за намаляване на скоростта в село Кардам. Той видя на място как върви работата на пътно-строителната фирма и получи уверение от техническия ръководител, че при подходящо време до края на седмицата съоръженията ще бъдат готови.

Предприетата мярка е в отговор на интензивния трафик, който поема пътят през село Кардам в посока границата за Република Румъния, както и зачестилите напоследък инциденти.
Подобни съоръжения за ограничаване на скоростта ще бъдат положени и в останалите големи села от общината – Спасово, Люляково, Присад, Пчеларово, Красен и др.
Пред завършване е частичната рехабилитация на общинска пътна инфраструктура по селата, за която от общинския бюджет са заделени 570 хил. лв. Само през тази година в община Генерал Тошево частично или цялостно са рехабилитирани 27, 5 км. НДТ


 


Сходни връзки

ВАЛЕНТИН ДИМИТРОВ ИНСПЕКТИРА СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ В КАРДАМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди