изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:10 EEST
Жертвата в катастрофата на „Тракия” - основен свидетел по "Октопод"!    
Новини Плевенчанинът, който почина при катастрофа на автомагистрала„Тракия” късно снощи, е основен свидетел по мегаделото "Октопод". Както БЛИЦ съобщи, Георги Цветанов е губил контрол над „Фолксваген Голф”, напуска пътното платно и се преобръща. По пътя за болницата е издъхнал.


Пътният инцидент става само 10 дни след атентата срещу Алексей Петров, съобщава bTV.

Георги Цветанов е бивш шеф на плевенския клон на Първа частна банка и е бил разследван след фалита й. По-късно започав собствен бизнес и търгува със захар.

Цветанов е "нападан" два пъти за свидетелствата си по делото „Октопод”. По-рано защитата на Алексей Петров, обвиняем по делото, разпространи информация, че в банкерския си период свидетелят рязко се е замогнал.

През април Висшият Съдебен съвет временно отстрани от длъжност обвинителя на Окръжната прокуратура-Плевен Димитър Захариев, защото е оказал натиск върху Цветанов. Тогава обвинителят принудил свидетеля да се отрече от предходните си показания и да набеди наблюдаващия прокурор по делото, Светлозар Костов, в престъпление срещу правосъдието.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Жертвата в катастрофата на „Тракия” - основен свидетел по "Октопод"! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди