изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:53 EEST
ЕЛЕНА ИСИНБАЕВА: ПРЕЗ ЦЯЛАТА СИ КАРИЕРА ЧЕСТНО СЕ ТРУДИХ, ТРЕНИРАХ, ПЕЧЕЛИХ    
СпортДвукратната олимпийска шампионка на овчарски скок се обърна към световната атлетическа общност във връзка с изхвърлянето на руската атлетика от ИААФ и угрозата руските атлети да не участват на олимпийските игри в Рио догодина, както и на състезания под егидата на ИААФ.

"Скъпи приятели, за мен вие отдавна и прекрасно знаете. В продължение на цялата си кариера аз честно се трудих, тренирах, печелих световни и олимпийски титли и подобрявах световни рекорди. Всички мои победи бяха честни, чисти и заслужени. Аз стриктно и строго съблюдавах и продължавам да го правя – да спазвам антидопинговите правила.
Да, ситуацията, в която се оказа сега нашият отбор е печална. Но аз убедително ви моля, не приравнявайте всички атлети под един знаменател. Да лишавате от участие в международни състезания под егидата на ИААФ, олимпийските игри в Рио и чистите атлети, които са несъпричастни към тези проблеми, е нечестно и несправедливо.
Аз се надявам на благоразумието на ръководителите на ИААФ. Вярвам, че ще вземат правилни решения. Виновните да отговарят за своите постъпки, но невинните трябва да имат възможност да продължават да участват и достойно да представят Русия на всички международни състезания.Искренно ваша, Елена Исинбаева".

БЕЛ. ndtnews.hopto.org: Няма благоразумие, спортът отдавна се превърна в политика, политическо е и наказанието спрямо руската лека атлетика. Това е то двойният стандарт.  За употребяващите допинг в САЩ, в ЕС това не важи, те са хора "първа категария", по същите причини често унижават и България, но тя мълчи, както за всички унижения, които понасяме днес.


 


Сходни връзки

ЕЛЕНА ИСИНБАЕВА: ПРЕЗ ЦЯЛАТА СИ КАРИЕРА ЧЕСТНО СЕ ТРУДИХ, ТРЕНИРАХ, ПЕЧЕЛИХ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди