изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:22 EET
ХОРОСКОП ЗА 16 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 НОЕМВРИ


ОВЕН – Денят бележи материални придобивки и лични удовлетворения за много от вас. Доверието, с което ви приемат е напълно заслужено и самочувствието ви е оправдано.
ТЕЛЕЦ - Късметът ще е с вас и без големи усилия ще реализирате намеренията си днес. Не се отказвайте от ангажимент, чиито условия са все още неясни.
БЛИЗНАЦИ - Днес ви очаква добро настроение и много възможности на работното място. Справяте се добре със задълженията си и дори успявате да подобрите нещо, което всички около вас са считали за непроменяемо.
РАК - Бизнес делата ви се развиват доста успешно, като това не е само късмет, а и голяма доза предприемчивост и усърдност от ваша страна.
ЛЪВ - Старателно ще работите по приключване на текущ проект и няма да позволите на притесненията да ви владеят. Ще се справите, имате реални възможности за това, както и желанието ви да успеете.
ДЕВА – Добронамереното ви отношение към околните ще ви донесе популярност и ще се радвате на взаимни чувства, добър прием и специално внимание.
ВЕЗНИ - Повечето от вас днес са заети с много неща, голяма част от които касаят други хора. Не отказвате помощта си на никой, дори когато вие самите имате доста работа.
СКОРПИОН - Не допускайте да ви въвличат в конфликт, който застрашава да развали настроението ви за деня. Нещата, които отдавна отлагате е време да ги приключите.
СТРЕЛЕЦ - Заемайки се с неотложните си задачи, ще си осигурите време и за дома. Подготовката за предстоящо пътуване е в ход, но някои вече пътуват.
КОЗИРОГ – Близките ви очакват от вас повече ангажираност със семейните дела. Отделете време и за това, защото някои от проблемите не търпят отлагане.
ВОДОЛЕЙ - Възможно е в решителния момент умората да си каже думата, затова пестете енергията си. Някои от вас са срещнали новата си любов.
РИБИ - Не се страхувате да рискувате и днес това ви носи успех. Все пак преценете добре към кого може да се обърнете за съдействие, ако се наложи.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди