изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:32 EEST
Данъчните започнаха лотария - автомобил срещу касов бон    
Икономика Националната агенция по приходите (НАП) и финансовото министерство днес дадоха начало на едногодишна лотария с касови бележки. В нея ще бъдат теглени различни награди – от мобилни телефони до голямата награда лек автомобил, а целта е така гражданите да бъдат насърчени да изискват касови бележки от продавачите.

От съобщение на сайта на НАП сега се разбира, че лотарията започва точно днес, тъй като 16 ноември е професионалният празник на администрацията. Играта ще продължи една година, като приходната агенция ще подарява по един смартфон всяка седмица, по един телевизор всеки месец, а голямата награда е лек автомобил.

В лотарията може да се участва с всяка касова бележка, издадена след 16 ноември. За целта е необходимо потребителят да се регистрира еднократно в сайта kasovbon.bg, където да вписва своите фискални бонове - попълват се дата, час и стойност на покупката, като може да се участва с неограничен брой касови бележки.

"Много е важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени", заявяват от НАП.

Първият победител от данъчната лотария ще бъде изтеглен на 20 декември в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ 1 между 9.00 и 10.00 ч., се посочва в съобщението. http://arenamedia.net
 


Сходни връзки

Данъчните започнаха лотария - автомобил срещу касов бон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди