изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:03 EEST
ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Вицепрезидентът Маргарита Попова проговори пред медията ни за грозната атака на Плевнелиев срещу Русия! Вижте    
Политика Грозната атака на президента Росен Плевнелиев срещу Русия предизвика вълна от възмущение в цялото българско общество. Да се напада Русия, която обяви война на изродите от "Ислямска държава", е пагубно и срамно за всеки един политик, който претендира, че защитава националните интереси на нашата родина. Премиерът Борисов също изрази възмущението си от постъпката на Плевнелиев. Медията ни потърси и мнението на вицепрезидента Маргарита Попова. Попитахме я какво е мнението й за твърденията на държавния глава.

"Тревогите за Европа в момента са огромни. Тревожи се цялото общество, тревожим се за децата си, за възрастните хора, за нас самите и за бъдещето.

За мен е много важна принципната позиция на всички. Искам да участваме в мирна коалиция, коалиция, която да се води против тероризма, а не да се правят сметки кой каква част от парчетата на Сирия ще вземе", заяви пред ПИК г-жа Попова.

"Сега е важно тази коалиция да даде отпор на тероризма. Няма време за стратегии и за закони. Всичко това го има. За мен е важно на първо място да се справим с тероризма, който взима невинни жертви и човешки животи, както се случи в Париж.

Останалото е лицемерие и голям грях срещу човечеството. Касае се за изтребване на цивилизацията. Няма време сега да се правят сметки кой ще вземе парче от пая. Тук говорим за мира.

Най-важно е да се направи коалиция с участието на абсолютно всички големи - Русия, САЩ и Европа! Сега ще видим кой говори лицемерно и кой мисли за бъдещето на човечеството, децата ни и цивилизацията - ще ни има или няма да ни има. Който не желае коалиция за мир, означава, че там надделяват личните интереси и лицемерието", подчерта вицепрезидентът пред ПИК.

Попитахме г-жа Попова и за мнението й за агресивната позиция срещу Русия.

"Погрешно е да се разединяваме като държави и цивилизация. Сега подобна политика е вредна и погрешна.

Никой няма интерес в един такъв момент, в който сме заплашени и когато се оказва, че още преди месеци е имало информация, че ще последват много такива терористични удари, да се говори срещу Русия, да се говори срещу Франция, да се говори срещу Великобритания.

Напротив - сега трябва да се обединим всички в името на човечеството и за съхраняване на паметта - това, което сме изградили.

Неправилно е да сочим с пръст която и да било от Великите сили, защото поначало разделението в политиката като политически подход е вредно.

Това би било пагубно и ще доведе до затриване на света и цивилизацията", каза в отговор г-жа Попова.

Нейното мнение се споделя от всички разумни политици и граждани, които милеят за отечеството ни. http://pik.bg

БЕЛ. ndtnews.hopto.org: Навярно си спомняте в първите дни на президентството си как Росен Плевнелиев се вслушваше и поддържаше какво говорят премиерът Бойко борисов и вицепрезидентът Маргарита Попова. Откакто доби самочувствие на непогрешим държавен глава и марионетка на супер световна сила, Плевнелиев започна да не се усеща какви ги натворява и което е много по-тревожно, в какви конфликти вкарва българския народ и българската държава, а с тях и българската икономика, култура, политика и т.н. , при това без да е искал мнението на народа, т.е. без широко-широко прокламиран от него референдум по стратегическите въпроси на държавата. Едно обаче е безспорно, независимо от мнението на слугите му - народът все по-малко го чувства и приема като свой държавен глава, все повече хора го недолюбват, рейтингът му се свила, независимо от "задълбочените" проучвания на социолозите. Грубо казано: БЪЛГАРИЯ СИ ТЪРСИ НОВ ПРЕЗИДЕНТ!

 


Сходни връзки

ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Вицепрезидентът Маргарита Попова проговори пред медията ни за грозната атака на Плевнелиев срещу Русия! Вижте | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди