изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:40 EEST
Ексклузивно: Терористите планирали нова касапница в Париж! (НА ЖИВО)    
НовиниОперацията в парижкото предградие "Сен Дени" е станала след сигнал, че се готви нов атентат, този път в бизнес квартала "Ла Дефанс". Това е последната информация от кореспондентите на Би Би си, които следят на място обсадата. Двама терористи се самовзривиха, а други петима бяха арестувани при безпрецедентната акция, в която участваха спецчастите на Франция, полицията и военните.

Първоначалната информация беше, че акцията е за залавянето на "мозъка" на атентатите в Париж Абделхамид Абауд. Есшънът започна със силни експлозии и стрелба с калашници в 4.30 часа сутринта местно време.

По последни данни полицията е получила информация за подготвян атентат в "Ла Дефанс", заради който е последвал щурма в "Сен Дени". В момента са взети ДНК проби от терористите, които евентуално могат да докажат връзката им с касапницата от петък, 13-и, при която загинаха 129 души. Информацията е на телевизия France 2.

Мерките за сигурност за безпрецедентни, Париж е във война. "Сен Дени" е отцепен, пътищата са затворени, а хората са евакуирани или са предупредени да не напускат домовете си. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Ексклузивно: Терористите планирали нова касапница в Париж! (НА ЖИВО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди