изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:58 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 19 НОЕМВРИ


ОВЕН – Налага се да бъдете изключително внимателни и тактични към околните, ако искате да избегнете конфликтните ситуации. При деловите си ангажименти се налага да бъдете пределно предпазливи.
ТЕЛЕЦ - Ако търсите съвет първо се допитайте до вътрешния си глас и после потърсете чуждо мнение. И от умението ви да оценявате ще съдят за вас в професионално отношение.
БЛИЗНАЦИ - Твърде възможно е днес да се занимавате с работа, касаеща повече хората, които ви заобикалят отколкото вас. Въпреки това обаче се постарайте да им бъдете максимално полезни.
РАК - Настъпващите промени ще се отразят на плановете ви, но за част от тях няма как да сте подготвени. Запазете присъствие на духа и спокойно пренареждайте приоритетите си, по-важните неща ще определят и посоката ви на действие.
ЛЪВ - Деловите контакти и срещите с приятели ще ви създадат настроение, първите с възможността да напреднете в работата си, а вторите с готовността си да ви подкрепят всеки път, когато е нужно.
ДЕВА – Разнообразната работа днес, която ви налага общуването с много хора, може да ви изнерви. Старанието ви да сте изрядни във всичко, с което се заемете, често ще бъде проблемно, и то не по ваша вина.
ВЕЗНИ - Никой не е пророк, за това не се обвинявайте, ако очакванията ви се разминават с реалността. По-важно е, че имате сили и вяра да приемете предизвикателствата и да продължите, правейки го в името на по-доброто си бъдеще.
СКОРПИОН - Изберете онези занимания, които биха ви върнали усещането за значимост и подобрили самочувствието ви. Ще се заредите с добри очаквания и ще работите за тяхната реализация.
СТРЕЛЕЦ - Не подценявайте силата на всепроникващата си интуиция. Едва ли сте имали друг подобен ден, така наситен с предчувствия. Насочете мисълта си към даден проблем и я оставете да си свърши работата.
КОЗИРОГ – С мнителното си отношение към околните сте в състояние да провалите добрите им намерения. Мислете позитивно и не пречете на онези, които следват логиката на целите си.
ВОДОЛЕЙ - Останете коректни в отношенията си, дори и да загубите позиции, не знаете какво ще ви донесе прилива. Запазете достойнство и ще намерите своето място.
РИБИ - От сутринта ще се захванете със задачите и нещата, чието отлагане е невъзможно. Повече се усмихвайте и няма да срещнете непреодолими препятствия по пътя си.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди