изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:03 EEST
Задържани са четирима служители на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ за подкупи    
Ред и сигурностСофия. Окръжна прокуратура - Хасково ръководи разследване за това, че в гр.Свиленград в качеството си на длъжностно лице - служител на Областен отдел „Автомобилна администрация“ (ОО“АА“) – Хасково е поискал и приел дар, който не му се следва, за да не извърши действие по служба- престъпление по чл.301 ал.1 от НК. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Производството е образувано въз основа на данни, съдържащи се в справка на Териториална дирекция „Национална сигурност" - Хасково, образувана по сигнали за извършвана корупционна дейност от служители на ОО ”АА” Хасково.
На 18.11.2015 г. от служители на МВР и ДАНС, под ръководството на Окръжна прокуратура - Хасково, беше проведена специализирана полицейска операция.
В резултат на извършените действия по разследването претърсване, обиск и изземване по отношение на лицата, в служебните и личните им автомобили и домовете им, се събраха доказателства за извършени престъпления. Задържани са четирима служители на автомобилната администрация- Даниел Х., Вихър В . , Константин В., Димитър М .
По време на операцията са иззети значителни суми в лева и чуждестранна валута, благородни метали и документи. Разпитани са пред съдия свидетели, които потвърждават искане и получаване на подкуп от длъжностните лица.
Предстои повдигане на обвинения.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Задържани са четирима служители на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ за подкупи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди