изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:28 EEST
Наша медалистка по карате спипана да краде скъпи дрехи в САЩ    
По света Полицията в американския град Неапол, щата Флорида, арестува българка за кражба на дрехи от луксозния магазин Macy's. Десислава Танева Бекярска, която живее в източната част на града, има повдигнато обвинение за кражба в особено големи размери, притежание на устройство, което премахва алармените скоби по дрехите и притежание на фалшиви пари, съобщи електронното издание naplesnews.com.

Охранител от магазина видял нашенката да влиза в бутика с две огромни пазарски чанти. Човекът започнал да я наблюдава и с камерите на обекта, защото забелязал,че тя избирала от щендерите неща, без изобщо да поглежда кой размер са те. Тя взела дрехите и потънала в пробната. След малко пак изляза и повторила упраженето. Накрая пробвала да напусне обекта с чантите, напълнени с лъскавите дрехи. Но била задържана на изхода.

Униформените открили в нея стока за 1,173 долара, сребърен магнит, кука и ножица - неща, ползвани от апашите да премахнат алармите по дрехите в магазините.

Според Флагман.бг Десислава е известна спортистка и медалистка по карате киокушин кай. Но тя до скоро е държала и луксозния бутик „Мадмоазел” на Марина Диневи в Свети Влас. Участвала е в десетки ревюта. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Наша медалистка по карате спипана да краде скъпи дрехи в САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди