изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:06 EEST
МАФИЯ: НОВО СТРЯСКАЩО РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Министър от кабинета "Борисов" лансирал на важен пост подсъдим за отвличане и    
Новини Правосъдният министър Христо Иванов е сътворил ново безумие, след като близки до него неправителствени организации номинираха доказания убиец Джок Полфриймън за личност на годината, установи разкритие на ПИК. Проучване на медията ни установи, че със заповед на Христо Иванов от 14 април т.г. за частен съдебен изпълнител е назначен Галин Костов. За публиката името на Костов (на снимката) вероятно не говори много, но същият бе арестуван, а след това изправен на подсъдимата скамейка на Окръжния съд в Бургас по обвинението, че  е поръчал отвличането и убийството на бизнесмена Стоян Стоянов, собственик на фирма "Гранити". Костов прекара 3 години в следствения арест, а по-късно бе преместен в затвора.

Съдените заедно с него Стоян Петров и Стоян Колев получиха по 18 години затвор.

На втора инстанция присъдата е отменена изцяло, а производството върнато за разглеждане от друг състав на първоинстанционния съд.

В Бургас пълзят информации, че Костов е бил готов на всичко, за да се домогне до престижната длъжност, която гарантира огромни парични постъпления.

Близки до Костов са ходатайствали за назначаването му за ЧСИ и пред министър Диана Ковачева, но тя категорично ги е отрязала.

Тези факти, обаче не стряскат ни най-малко Христо Иванов, който мотивира назначаването на Костов за частен съдебен изпълнител с "общественото доверие", с което той се ползвал.

Към датата на подписване на заповедта, обаче Костов е имал качеството на подсъдим. А дали Иванов просто не е знаел, че присъдата по делото ще бъде отменена?

Още по-стряскато в случая е, че Христо Иванов не спира да обикаля телевизионните студиа и да гастролира по електронните страници на изданията от кръга "Капитал" и да критикува ВСС за кадровата му политика и непълните проверки относно нравствените качества на магистартите.

В същото време Иванов явно плете сценарий за отстраняването на висши представители на съдебната власт и да настани на техните места клиенти на прокуратурата.

На фона на безобразията, които върши Иванов никак няма да е учудващо, ако той лансира серийните убийци Иво Кашавелов, Станислав Ангелов-Сиси и Недялко Димитров-Момата за ръководители на правоохранителните институции. http://pik.bg
 


Сходни връзки

МАФИЯ: НОВО СТРЯСКАЩО РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Министър от кабинета "Борисов" лансирал на важен пост подсъдим за отвличане и | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди